LIJEPA EMA

FOTO: SESTRA NAŠEG REPREZENTATIVCA PONOVNO IZLUĐUJE OBJAVAMA Pozirala samo u dresu i poslala poruku Vatrenima

 
 Instagram

Uzavrele emocije uslijed prilično tijesnog prolaska Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u nogometu još se nisu smirile, a objave na društvenim mrežama to potvrđuju.

Svaka nova je, naime, u čast naših vatrenih reprezentativaca koji su na penale dobili Dance i prošli dalje, piše Slobodna Dalmacija. Mnogi već predviđaju i lagani prolaz sljedeće utakmice s Rusijom, da ne govorimo o pustim hashtagovima koji Hrvate već proglašavaju prvacima.

Optimizam i oduševljenje obuzelo je i one najbliže našim reprezentativcima, a jedna od onih koja je podršku odlučila iskazati seksi fotografijom je i Ema Brozović, sestra Marcela Brozovića, koja je svojim izgledom već bacila na koljena Talijane. Otkad joj je brat zaigrao za milanski Inter, Ema je pravi hit u gradu, a svako njeno pojavljivanje na San Siru izaziva pažnju.

IZNAD SVIH HRVATSKA!!!!!! #croatia#brozovic#epicbrozo

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

A pažnju je izazvala i Emina nova objava fotografije na kojoj je samo u majici (dresu) svojeg brata. "Hrvatska iznad svih", napisala je, a njena objava u rekordnom je broju prikupila hrpu lajkova i komplimenata.

"Savršena si", "Fantastična Ema, fantastična Hrvatska", "Prelijepa i prekrasna", pišu joj pratitelji u iščekivanju novih, sličnih objava, piše Slobodna.

HRVATSKA #brozovic#11#epicbrozo

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:55