TUŽBA

FOTO: SEVERINA JE JUTROS OPET BILA NA SUDU Njen odvjetnik ostao je zatečen potezom Milana Popovića

 
 Bruno Konjević / CROPIX

Severina Kojić jutros se pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela Severina. Na jutrošnjem ročištu na koje je Severina došla u pratnji odvjetnika Mate Matića nije se pojavila druga strana i sve je bilo brzo gotovo.

Međutim, zanimljiv je bio podatak da je sudu Milan Popović dostavio treću zagrebačku adresu, pa je odvjetnik Matić ostao zatečen novom adresom. Ovo nije nebitan podatak s obzirom na to da Severina i Milan Popović vode skrb o zajedničkom sinu, a sud je dosudio da Milan Popović u cijelosti može skrbiti o sinu, pa sada ispada da u Zagrebu ima nekoliko adresa.

Severina je također u međuvremenu i doznala da je Milanu Popoviću zatvoren račun u Zagrebačkoj banci na koju mu je trebala uplaćivati dosuđenu alimentaciju pa sada ima otvoren račun u "Podravskoj banci".

Poznata pjevačica nije htjela komentirati napise o problemima u braku s Igorom Kojićem, o čemu se također posljednjih dana piše u medijima.

Prema nekim informacijama, taj je brak pred raspadom, ali drugi izvori tvrde da je sve ipak predimenzionirano i da se zapravo radi o trenutnoj krizi zbog nedavne Kojićeve objave na Instagramu koja je naljutila njegovu suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 17:08