IVAN PAŽANIN

FOTO: SLAVNI KUHAR ILI ODBJEGLI ČLAN BACKSTREET BOYSA? Frizura mu je hit na društvenim mrežama, kad je vidite, bit će vam jasno i zašto...

 Tom Dubravec / CROPIX

Otkad se kao član žirija pojavio u RTL-ovu showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Ivan Pažanin preko noći je postao miljenik žena - nema toga što ljepši spol kod njega ne voli - kulinarsko umijeće, izgled, šarmantnu strogoću, ali i dozu tajanstvenosti kojom je obavijen njegov privatni život.

Pažanin je svojedobno javno progovorio o svojoj borbi s debljinom - imao je čak 120 kilograma - a sad, kad se na Facebooku pojavila i fotografija iz njegovih mlađih dana, svi komentiraju samo Ivanovu frizuru.

FACEBOOK

Majstor kuhinje iz Dalmacije sa štreberskim razdjeljkom i plavim uvojcima koji mu padaju na čelo neodoljivo podsjeća na neke članove Backstreet Boysa, a da frizura ipak čini čovjeka, dokazuje i nevjerojatna transformacija kroz koju je Pažanin prošao nakon nekoliko poteza škarama.

Mnogi su se složili da omiljeni kuhar vjerojatno nije jedina zvijezda koja bi rado zauvijek uništila fotografije iz kasnih '80-ih i ranih '90-ih, koje su obilježile urnebesne modne kombinacije i frizure.

Story_gourmet u nastajnju U narucju gospodin Oscar

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:07