ATRAKTIVAN PAR

FOTO: TIA JURČIĆ I MARIO MAMIĆ VIŠE SE NE SKRIVAJU Osvanula prva prava zajednička fotografija zaljubljenog para, svi hvale Tiju: 'Zgodnica, ljepotica'

 Instagram

Informacija o ljubavnoj vezi Tie Jurčić i Maria Mamića nije novost, no njihova zajednička fotografija je. Mamić i zgodna pokćerka poznatog ekonomista Ljube Jurčića svoju su vezu dugo tajili od medija i znatiželjnika, no ovih su se dana očito odlučili prestati skrivati.

Naime, njihova zajednička fotografija objavljena je na Instagram profilu jednog kozmetičkog salona koji se pohvalio izgledom lijepe Tije.

Fotografiju je 'lajkalo' oko 600 ljudi, a u komentatori su redom hvalili Tijin izgled: 'Zgodnica, ljepotica', napisali su.

Spraytan & make up on beautiful Tia

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

I dok je ovo prva jasna fotografija para, prisjećamo se i one zagonetne s početka njihove veze. Mnogi su ju tad smatrali neprimjerenom jer je nastala tek mjesec dana nakon Mamićevog iseljenja iz obiteljskog doma u kojem je živio uz suprugu Moniku Kravić i dvoje djece.

Uz njegovu siluetu fotografiranu s leđa tada je stajala Tijina poruka: 'Ljubav je divna stvar. Samo moj'.

Očigledno sad i je 'samo njezin', jer, sudeći po novoj fotografiji, dugokosa brineta u uskoj i šarenoj haljinici u zagrljaju Marija Mamića djeluje prilično sretno i zadovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 17:16