JUDITA FRANKOVIĆ

FOTO: U TAJNOSTI SE UDALA JEDNA OD NAŠIH NAJBOLJIH GLUMICA! Na vječnu ljubav zaklela se u Ljubljani, u javnost procurila fotografija s ceremonije

 
Na fotografiji: Judita Franković
 Marko Todorov / CROPIX

Glumica Judita Franković (36) udala se ovog vikenda u Ljubljani. Na vječnu ljubav svom dugogodišnjem dečku Marku Brdaru zaklela se u tajnosti, no na društvene mreže ipak je procurila fotografija s intimnog vjenčanja. Judita, čijoj su filmskoj i TV karijeri prekretnice bile film ‘Sonja i bik’ i serija ‘Počivali u miru’, za najbitniji dan u životu odabrala je jednostavnu bijelu haljinu modnog dvojca Envy Room. Na ušima je imala decentne naušnice, a kosu je vezala u običnu punđu.

Iako su Judita i Marko zajedno devet godina, ova vijest je iznenadila mnoge budući da naša glumica rijetko priča o svom ljubavnom životu.

U intervjuu za Jutarnji Judita je lani kazala kako je u snimatelju Marku Brdaru, kojeg je upoznala tijekom studentskih dana, pronašla srodnu dušu.

- Za mene je olakotna okolnost što smo u istoj branši, možemo razgovarati, kužimo se. Neki ljudi imaju drugačije iskustvo, paše im da su im partneri u nekom totalno drugom poslu. No, mi smo se našli. Jako se podržavamo i to mi je jako važno i bitno mi je ulagati u taj odnos - kazala je Judita i pritom naglasila kako razmišljaju i o djetetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:36