SVE BOLJA

FOTO, VIDEO: FRANKA OBORILA S NOGU DRUGOM PROBOM U LISABONU Sljedeći utorak više nema šale: 'Kad se naježiš i ostaneš bez riječi, znaš da je to - to!'

 
 Screenshot / YouTube

‘Drugi dan proba je gotov! Kad se naježiš i ostaneš bez riječi, znaš da je to - to! Frankin glas je nevjerojatan! Kao i energija! Ponosan do neba’, napisao je menadžer Franke Batelić, Siniša Bevanda, nakon druge probe u Lisabonu.

Cijela hrvatska ekipa, čini se, zadovoljna je organizacijom i izvedbom te optimistično čeka utorak, 8. svibnja, kad će Franka pokušati izboriti finale Eurosonga za Hrvatsku pjesmom ‘Crazy’. ‘Hvala vam na pljesku, zagrljajima, selfiejima, sve vas volim’, napisala je Franka na svom profilu na Instagramu uz fotografije s druge probe.

Franki u Lisabonu društvo pravi velika ekipa, među ostalima Branimir Mihaljević, skladatelj pjesme ‘Crazy’, prateći vokali Đorđija Palić i Martina Ivanković, koreograf Igor Barberić, Frankin menadžer Siniša Bevanda, Jasenka Tudor Bevanda zadužena za stajling i drugi.

Premda na online kladionicama ne stoji najbolje, obožavatelji u komentarima na društvenim mrežama i YouTubeu misle drugačije. Zovu je kraljicom i misicom Eurosonga, smatraju da je njezin nastup otpočetka potcijenjen, hlave njezin glas i izvedbu, a komentiraju obožavatelji Eurosonga iz cijelog svijeta.

Za nastup Franka je odabrala tamnu, dugačku haljinu koju je dizajnirao eNVy room.

43 zemlje natjecat će se za najbolju pjesmu Eurovizije, a u prvom polufinalu u utorak uz Hrvatsku nastupaju Azerbajdžan, Island, Albanija, Belgija, Češka, Litva, Izrael, Bjelorusija, Estonija, Bugarska, Makedonija, Austrija, Grčka, Finska, Armenija, Švicarska, Irska i Cipar. Franka nastupa 12. po redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:17