TEŠKA ŠMINKA

FOTO, VIDEO: MAJA ŠUPUT ZAKUPILA ČITAVU KINO DVORANU ZA SVOJE FANOVE Na projekciju filma došla u pratnji dečka, totalno neprepoznatljiva

 
 Bruno Konjević / CROPIX

Maja Šuput na Instagramu ima hordu fanova koje je odlučila nagraditi zajedničkim odlaskom u kino.

Zakupila je čitavu kinodvoranu za svojih 150 obožavatelja koji su se u petak navečer imali prilike upoznati sa svojom najdražom pjevačicom.

Maja je u kino došla u dugoj žutoj balon suknji koja je sprijeda imala dubok prorez te otkrila njezine vitke noge. I dok je cjelokupni outfit bio simpatičan, ono što to definitivno nije bilo jest teška šminka na Majinom licu. Nova frizura, puno pudera i jako izražen smokey eyes učinili su je gotovo neprepoznatljivom.

Šuput je na projekciju filma 'S ljubavlju, Simon' u Cinestar Arena došla u pratnji dečka, Nenada Tatarinova.

Da joj ljubav napokon cvate već je poznato, a cvate joj i karijera, međutim, Maja je ovog tjedna u Dalibor Petko Showu na CMC televiziji otkrila kako ima još jednu neostvarenu želju prije nego što rodi i završi karijeru.

Tema je, naime, bila Eurosong, a duhovita Maja prokomentirala je koliko silno ona želi predstavljati Hrvatsku.

- Ti to ne razumiješ. Gorit će i krava i štala kad ja odem na Eurosong! Ti znaš da bih ja prodala i stan za taj nastup. Ja bih se spustila s boga oca, ja bih avion uvela. To mi je želja. Kad otpjevam Eurosong onda mogu završit karijeru, mogu roditi. Daj se sad dogovori da idem ja sljedeće godine dok sam još fit', rekla je Maja pa se našalila da bi od prodaje stana platila mito, jer zna da je inače nikad neće poslati.

Potom je objasnila zašto je idealna kandidatkinja za Eurosong.

- Ja sam kao malo gay ikona tu u Hrvatskoj. Ne baš tim riječima, ali vole me. Vidim to po koncertima i to je jako dobro za taj festival. A žene me obožavaju. Vole me i babe, vole me i djeca nemam problem s ljudima. Aj pošaljite me - zaključila je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:44