REPOVI POLUFINALA

FOTO, VIDEO: MARTINA UPOZORILA NA 'SHARON STONE MOMENT', GLEDATELJI BIJESNI ZBOG PROLAZA PLESAČA 'Ovo je totalno neravnopravno!'

 
 Screenshot/YouTube / NovaTV

Premda se gledatelji uglavnom slažu da su čudesni kontratenor Marko Antolković, plesna skupina Transform crew i natjecatelj koji ruši predrasude Benjamin Iličić zasluženo prošli u finale Supertalenta, uvijek ima onih koji imaju još nešto za dodati.

Tako se na društvenim mrežama skupilo nešto negativnih komentara, i to uglavnom na račun plesne skupine Transform crew.

- Zašto se ne napravi jedna emisija polufinala gdje su samo grupe? Tako bi bilo fer i prema natjecateljima koji su na pozornici sami jer u startu ne mogu imati broj glasova kao grupe ljudi - samo je jedan u nizu komentara koji je aludirao da prednost ostvaruju brojčanošću, a time i većim brojem fanova i glasova.

- Ne osporavam njihov ples, ali, brate dragi, moraju biti prvi 55 ih je, samo da glasa naj ùža rodbina, eto pobjede - dodao je jedan komentator, a treći je napisao:

- Totalno neravnopravno! Na koji način uopće netko drugi pokraj njih može imati šansu kada ih je milijun i logično da imaju deset puta više glasova od drugih.

Međutim, osim natjecatelja zbog kojih, naravno, i postoji ovaj show, pažnju je sinoć i danas na društvenim mrežama privlačila Maja Šuput. Osebujna pjevačica i članica žirija koja iz emisije u emisiju iznenađuje modnim izborima, u nedjelju je na stolac sjela s natapiraom frizurom poput lavice.

Naravno, nije trebalo dugo čekati da je gledatelji počnu uspoređivati s Mufasom iz ‘Kralja lavova’. Impresivnu kompoziciju na glavi nije propustio prokomentirati ni Janko Popović Volarić koji je u sklopu Priča na Instagramu objavio Majinu fotografiju i napisao: 'E, to je profil!'

Ono što možda nije privuklo pažnju na prvi pogled, no svakako je privuklo pažnju ostatka žirija, bila je Majina duga bijela haljina s izrezom do struka.

Kad ju je iluzionist Tin Golubić pozvao na pozornicu, pjevačica se itekako morala potruditi i pripaziti kako sjedi, da joj se ne bi ‘dogodio Sharon Stone moment’, kako ju je upozorila kolegica Martina Tomčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:11