U RASKOŠNOJ KOMBINACIJI

FOTO, VIDEO: NINA SA SUZAMA U OČIMA DIGLA SPLIT NA NOGE Emotivan koncert začinila posvetom Oliveru, u zanosu izgubila cipele i nastavila pjevati bosa

 
 Bozidar Vukičević / CROPIX

- Isuse Bože! Dobra večer Splite. Ne znam jeste li svjesni koliko sam čekala ovaj trenutak. Da skupim hrabrost i stanem pred vas. 23 godine! Pjevam nešto više od toga. Hvala nebesima! Ovo mi je bila velika želja. Hvala svima sto ste došli - kazala je vidljivo uzbuđena Nina Badrić sa suzama u očima u prepunoj Spaladium Areni nakon što je otpjevala veliki hit 'Rekao si' kojim je otvorila svoj splitski koncert u petak oko 21 sat i 20 minuta, piše Slobodna Dalmacija.

Pjevačica je na binu izašla u raskošnoj crnoj haljini i već s prvim taktovima druge pjesme 'Dat će nam Bog' podigla Splićane na noge.

- Ovo mi je najljepši poklon za Dan žena. Želim im da im je svaki dan sretan, radostan, da su mažene i pažene. Jer mi žene smo za to rođene, kazala je Nina prije nego što je počela pjevati 'Za dobre i loše dane'.

U publici je bio i aktualni splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara koju je Ninu došao slušati zajedno sa suprugom Danielom.

Koncertom u Dioklecijanovom gradu na Dan žena ispunila se velika Nina želja, a Splićani su bili oduševljeni njenim nastupom čemu u prilog govori prepuna Spaladium arena.

FOTOGALERIJA: Koncert Nine Badrić u Splitu

Bila je to uistinu večer za pamćenje jer je pjevačica svojim pjesmama razgalila srca Splićana, posebno onih nježnijeg spola, koji su zajedno s Ninom pjevali njezine najveće hitove. Sve to praćeno posebnom produkcijom, scenografijom i dobro uigranim bendom.

'Ovo je Olivere za tebe!'

'Mirno spavaj dušo moja', zapjevala je Nina u jednom trenutku, pa s prepunom dvoranom nastavila 'Skalinadom' svom voljenom kolegi Oliveru Dragojeviću u čast

- Da nije Olivera, ne bi bilo ni mog koncerta u Splitu. Ovo je Olivere za tebe, iz tvog Splita - poručila je Nina splitskom pjevaču s kojim su je vezale godine snažnog glazbenog uvažavanja i neskrivene naklonosti.

- Bez ičeg san na ovom svitu bilon, bez ičeg san i drčen cilin tilon..., nastavila je pjevačica podizat snažnu emotivnu temperaturu u splitskoj dvorani, koja je dugo, bučno i srčano, pljeskala svom neprežaljenom sugrađaninu.

Negdje na sredini koncerta Nina se presvukla u blještavi kombinezon našalivši se da sada izgleda kao Zdravko Čolić.

Dok je izvodila pjesmu 'Stranac u noći' koju inače izvodi s Massimom, dogodila joj se manja nezgoda s cipelama, pa ih je u jednom trenutku skinula i nastavila pjevati bosa, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:32