NASTUP U VODICAMA

FOTO, VIDEO: SEVERINA KONCERTOM OTVORILA OVOGODIŠNJI CMC FESTIVAL Najveće hitove pjevala je u ružičastom sportskom outfitu s Balmain čizmama

 
Severina, CMC festival 2019.
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Prvu večer 11. po redu CMC festivala koji se i ove godine održava u Vodicama 7. i 8. lipnja, otvorila je Severina.

Popularna pjevačica je tijekom večerašnjeg nastupa pjevala svoje najveće hitove. Na pozornici se sa svojom plesnom ekipom na pozornici pojavila u ružičastim trenirkama.

Severina je na sebi imala uske biciklističke ružišaste hlačice preko kojih je imala još jedne ružičaste hlačice s crnim obrubom, dok je gore imala i ružičasti top i majicu s patentom, a na nogama Balmain čizme.

Na velikoj pozornici CMC festivala nastupit će ukupno više od 50 izvođača. Festival će u Vodicama ugostiti najveća imena hrvatske glazbene estrade.

Na festivalskoj pozornici će u subotu nastupiti Željko Bebek, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Colonia, Opća Opasnost, The Frajle, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Lidija Bačić, Magazin, Zlatko Pejaković, Igor Delač feat. ZETZ, Ivan Zak i Tara, Tri mušketira, Mejaši, Nina Donelli i Tarapana Band, Tragovi, Ivana Kovač, Ljubavnici i Begini, Domenica, Luka Basi i Marko Škugor, klapa Šufit, Alen Islamović i Enela, Dean Dvornik, Regina, Meri Andraković, Iva Ćurić, Maraaya, klapa Puntamika, Cecilija, David Temelkov, Nikolina Tomljanović, Berny & Taz Soldo ft. Suvy, Ausswinkl muzikanti, Vjekoslava Bach i Mario Rucner, Koktelsi, Mile Perkov, Dorotea Dumenčić, BQL i Nika Zorjan, Alya i The Baba Barbarella, stoji na stranicama festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:22