UOČI VALENTINOVA

FOTO, VIDEO: 'ZALJUBLJENA SAM! TE NOĆI OSJETILA SE KEMIJA U ZRAKU...' Antonija Šola progovorila o svom odnosu s kolegom s kojim je i snimila duet

 
 Martina Cvek

- Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. 'Ja sam zaljubljena u tvoj glas' - to je bilo prvo što sam mu rekla, osjetila se kemija u zraku, ispričala je kantautorica Antonija Šola o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom, s kojim je taman uoči Valentinova snimila duet 'Cijena prave ljubavi'.

Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

Martina Cvek

- Mario ima tu neku privlačnu energiju; topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena, kaže Šola.

Martina Cvek

Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo.

Martina Cvek

- Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i, metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života, govori Mario Roth pjevač popularne grupe Vigor.

Martina Cvek

„Teško smo se usklađivali dok smo snimali pjesmu i video, što zbog svih obaveza koje imamo, putovanja i koncerata koje Mario sa Vigorom ima napretek. Unatoč tome on uvijek nađe vremena i javi se baš onda kad ga trebam pa se šalimo da je to već telepatija”, smije sa Antonija, koja se jako raduje zbog nove suradnje jer je oboje glazbenika u pjesmu utisnulo svoju osobnu priču i iskustvo.

Martina Cvek

Dodaje da ju je plesna koreografija u novom video spotu očarala i donijela još jednu dimenziju jer savršeno opisuje uspone i padove ljubavi koja, i onda kad je neuzvraćena i ostavi bolan trag, nikada ne gubi sebe, već jednostavno voli i postoji.

„To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu,a ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve”, zaključuje Antonija.

Martina Cvek

'Cijena prave ljubavi' ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 21:16