ZALJUBLJENI PAR

FOTO: VRSALJKO IZVEO SUPRUGU NA ROMANTIČNU VEČERU Obožavateljice se i dalje ne mogu suzdržati: 'Suza suzu stiže... Ostavi mi dečka na miru!'

 
 Instagram

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko tek je ovaj mjesec na nagovor prijatelja otvorio profil na Instagramu i već ima gotovo pola milijuna obožavatelja.

26-godišnjak je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji očito osvojio srca navijačica koje sad ne skrivaju ljubomoru zbog Šimine lijepe supruge.

No, Šime se ne obazire previše na komentare pa je sinoć objavio još jednu fotografiju s lijepom suprugom, Mateom Vrsaljko, s romantične večere.

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Premda su dobili niz komplimenata kao prekrasan par, a Matea da je prirodno lijepa žena, bilo je i onih koji su na duhovit način pokušali prokomentirati njihovu vezu. ‘Suza suzu stiže’, ‘Ostavi mi dečka na miru’, ‘Ne mora me ženiti da bi mu djecu rodila’, ‘Ženi me, Šime’ i ‘Zašto se ja i dalje šokiram kad on objavi sliku sa ženom’, samo su neki od komentara koji su se nanizali.

Matea i Šime su zajedno još od srednje škole, a nakon osam godina veze oženili su se prošle godine. Matea je inače samozatajna i očito ne voli medijska eksponiranja, a u Rusiji nije bila jer je 6. lipnja rodila njihovo prvo dijete, sina Brunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:00