'ZVIJEZDA JE ROĐENA'

FOTO: ZA MAJU ŠUPUT NEMA ZIME U vrućim kožnim hlačicama i sa štakama nije propustila premijeru, fanovi oduševljeni novom frizurom: 'Poput curice si!'

 
 Tomislav Krišto / Cropix

Kaptol Boutique Cinema u srijedu navečer privukao je brojne poznate koji su se okupili na još jednoj Trés Chic premijeri. Ovog puta radilo se o premijeri filma 'Zvijezda je rođena'. Zvijezda večeri bila je Maja Šuput koja je promovirala svoj novi proizvod Majushka mikrofon.

Premijeru filma nisu propustili ni direktorica CineStara i članica Uprave Jadranka Islamović, Ana Radišić, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Zvončica Vučković, Lara Antić, Nenad Tatarinov, Marko Grubnić, Dalibor Petko, Antonija Šola te mnogi drugi.

Premda je na desnoj nozi do koljena imala zamotanu nogu pa je za hodanje koristila dvije štake, Maja je opet privukla pažnju svojim outfitom. Za premijeru je odabrala top golih ramena u boji fuksije i vruće kožne hlačice, a stil je upotpunila novom, kratkom frizurom za koju je na Instagramu dobila niz komplimenata od obožavatelja koji se uglavnom slažu da izgleda mlađe, poput curice.

'Zvijezda je rođena' s Bradleyjem Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, film je koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja. To je ljubavna priča s kojom se svi mogu poistovjetiti - ljubav, gubitak ljubavi, vrhunac ljubavi. Originalna glazba naglašava svaku emociju u filmu, a intimni objektiv pod redateljskom palicom Bradleyja Coopera bilježi svaki pogled i svaki dodir.

FOTOGALERIJA: Poznati na premijeri filma 'Zvijezda je rođena'

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Sjajna naslovna pjesma 'Shallow', koju zajedno izvode Lady Gaga i Bradley Cooper, apsolutni je hit na svjetskim top ljestvicama s preko 7 milijuna YouTube pregleda u samo par dana od kada je objavljena.

‘Kada sam odlučila postati glazbenica, pjevačica, kantautorica u dobi od 19 godina, dala sam sve od sebe. Vjerovala sam u sebe’, rekla je Gaga. Sličnim motom se vodi i pjevačica Maja Šuput koja je svojim brendom Majushka potaknula mnoge na pjevanje i da ne odustaju od svojih snova. Naime, njezin Majushka mikrofon oduševio je mase što dokazuje i podatak da je prva zaliha Majushka mikrofona rasprodana u rekordnom roku i pružio je priliku onima najsramežljivijima da puste svoj glas. ‘Tvoj glas, tvoja je sloboda. Ti znaš pjevati, a pjeva se iz srca. Oslobodi svoje srce i glas će doći. Pusti glas i oslobodit ćeš srce’, uvjerava Maja kojoj pozornica, kako kaže, život znači.

Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, Bruschette Maretti, Calvin Klein, Collistar, Zoe Leggings, Polleo sport i Majushka. Zašto je film 'Zvijezda je rođena' oduševio publiku i kritiku diljem svijeta možete otkriti u svim CineStar kinima od četvrtka 04. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:43