STALI NA KRAJ PRIČI

FOTO: ZALJUBLJENI PREKO UŠIJU Goran Ivanišević i njegova izabranica spakirali torbe, uputili se na odmor i konačno ušutkali glasine o svom statusu

 
 Instagram

Goran Ivanišević i Nives Čanović nikako da se izjasne o svome statusu. Nakon što se mjesecima naklapalo o tome jesu li zajedno ili ne, nedavno je na ruci lijepe voditeljice uočen i prsten koji poprilično podsjeća na zaručnički, što je samo šuškanja.

Iako Goran i Nives i dalje šute k'o zaliveni, svojim su objavama na društvenim mrežama očito stali na kraj priči. Par je evidentno zaljubljen preko ušiju, Nives ne skida prsten s ruke, a nedavno su se uputili i na prvo zajedničko ljetovanje, piše Slobodna Dalmacija.

Ako to nije potvrda ozbiljne veze, ne znamo što je. Nives na svakoj fotografiji koju objavi na svome Instagramu blista, a ni poznati tenisač ne skida osmijeh s lica.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Do sada su posjetili idilične Brijune, a unatoč tome što im je ovo prvo zajedničko ljeto, pronašli su vremena i za druženje s prijateljima: glumcem Petrom Ćiritovićem i njegovom suprugom Lucijom.

Luce and me

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:41