MATKO KNEŠAUREK

Fotografija otkrila što će na HRT-u raditi glumac koji se nedavno pohvalio da mu je ‘supruga pronašla posao‘

Kako je vidljivo iz Facebook objave emisije ‘Kod nas doma‘, Knešaurek se pridružio novinarskom timu emisije

Matko Knešaurek

 Biljana Blivajs/Cropix

Glumac Matko Knešaurek (37), kojeg smo imali prilike gledati u serijama ‘Zlatni dvori‘ i ‘Ruža vjetrova‘, nedavno se pohvalio da je dobio stalan posao novinara na natječaju HRT-a, a nakon toga nije se stišavala bura na Prisavlju gdje su pojedini zaposlenici smatrali da mu tamo nije mjesto.

Ponajviše im je zasmetala rečenica iz njegova intervjua za Gloriju, u kojoj je izjavio: "U fokusu mi je istraživačko novinarstvo, zanima me i kultura, ali apsolutno se vidim na ekranu, možda čak i u vođenju Dnevnika."

Knešaurek se pohvalio i da mu je supruga Anica slučajno našla posao jer je vidjela HRT-ov oglas. Na HRT-u nisu baš bili sretni što je sa svime izašao u medije i dao izjavu o budućem poslu, s obzirom na to da, prema pravilima HRT-a, djelatnici za davanje intervjua u medijima trebaju imati dozvolu svog nadređenog, a Knešaurek je s novinarkom Glorije razgovarao bez da je ikoga s Prisavlja pitao za dopuštenje.

Iako je izrazio želju da postane TV voditelj, to mu se, barem za sad, još neće ostvariti. Kako je vidljivo iz Facebook objave emisije ‘Kod nas doma‘, Knešaurek se pridružio novinarskom timu emisije.

"Od danas smo opet s vama! Uzbudljiv dan je iza nas - novu, 7. sezonu, otvorili smo, kao i uvijek, uz poznata lica - Josipu Lisac i Jurja Zigmana!

Nakon ljetne stanke ponovno se popodne radnim danom, od 17.20, uz nas možete opustiti i zabaviti, naučiti nešto novo, naše će vas priče motivirati da napravite pozitivne promjene u svome životu, angažirate se u svojoj zajednici... Saznat ćete zanimljivosti o svom omiljenom pjevaču, glumcu, poznatoj osobi... Naši gosti, stručnjaci u raznim područjima, dat će vam konkretne savjete vezane za sva životna područja - roditeljstvo, financije, mentalno zdravlje... Naši novinari donose novosti s društvenih zbivanja, premijera, koncerata, modnih revija...

Uz vas su i ove godine voditeljice Barbara Kolar i Iva Šulentić, ali i suvoditelji Bruno Šimleša, Toni Milun i Danijel Despot!

Urednica projekta: Elizabeta Biočina

Režija: Anamaria Corazza, Vesna Luković, Kamelija Čančarević

Voditelji: Barbara Kolar i Iva Šulentić

Urednici: Klaudia Kežić Mrkonjić, Danijel Despot, Matko Bušelić, Silvana Kolovrat, Elizabeta Biočina

Uz Dorijana Klarića, Eli Lazarovu Sladić, Željkicu Makanec, Sanju Čeliković, Nou Maričića i Nensi Profacu, novinarskom timu priključila su se i tri nova imena: Matko Knešaurek, Matija Matković i Branka Suvajac Ljubičić.

Veselimo se novim druženjima", poručili su na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:18