JET SET DRAMA

Fotografija sve otkrila: Kume su i velike prijateljice, a nije joj čestitala rođendan?

Nina Badrić, Izabel Kovačić, Vanja Modrić... sve su bile ovog vikenda kod nje na rođendanu, ali ne i njezina najbolja prijateljica
Nina Badrić, Izabel Kovačić i Vanja Modrić (na mobitelu) na rođendanu Andree Čermak
 Instagram

Poznate dame koje su se okupile na rođendanskom slavlju Andree Čermak, supruge poduzetnika Hrvoja Čermaka i snahe generala Ivana Čermaka, koji slovi za jednoga od najimućnijih Hrvata, već bi bile sasvim dovoljno zanimljiva vijest u novinama, no ono što je posebno zaintrigiralo u ovoj priči je nedostatak jedne posebne osobe na proslavi.

Naime, Andrea Čermak nekadašnja direktorica Escade za Hrvatsku, koja se 2011. odlučila povući s te pozicije i zatvoriti butik te modne kuće u Zagrebu kako bi se posvetila obitelji, proslavila je 45. rođendan u kućnoj atmosferi, u skladu s aktualnom epidemiološkom situacijom, a u ležernom izdanju uz nju su bile pjevačica Nina Badrić i Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića.

Na fotografiji koju su uzvanice podijelile na društvenim mrežama vidljivo je da je slavlju, doduše preko video poziva, prisustvovala i supruga nogometaša Luke Modrića, Vanja Modrić. No ni traga ni glasa nije bilo od jedne poznate dame koja je redovito dio ovog jet seta, a k tome je i privatno blisko povezana sa slavljenicom Andreom.

Riječ je o Severini koju s Andreom veže čak dvostruko kumstvo.

Severina je bila vjenčana kuma Andrei Čermak, a ova je njoj pak bila kuma na vjenčanju s Igorom Kojićem. Nerijetko je upravo splitska pjevačica na društvenim mrežama isticala koliko joj je bliska i draga njezina najbolja prijateljica.

Ranijih godina Severina nizašto na svijetu ne bi propustila barem čestitati rođendan svojoj kumi putem društvenih mreža i to u pravilu vrlo emotivnom porukom, kao što to i inače čini kada njoj bliske osobe i suradnici, poput PR-ovaca Davora Grgina i Vedrane Vasić, slave rođendan.

image
Andrea Čermak i Severina Kojić na reviji Lei Lou Aleksandre Dojčinović
Livio Andrijic/Cropix

Sada se, pak, može primijetiti, da je pjevačica čak uklonila i neke zajedničke fotografije s Andreom sa svog Instagrama.

Sliku s ovogodišnjeg rođendanskog slavlja na svom je profilu objavila Nina Badrić. Na fotografiji sa slavljenicom uz rođendansku tortu veselo poziraju Nina i Izabel Kovačić koja u ruci drži mobitel na kojem se na videopozivu vidi Vanja Modrić. U opisu fotografije Nina je napisala: "Godine su samo broj", što je, između ostalih, nizom smajlića prokomentirao i Andrein suprug Hrvoje.

Andrea Čermak i sama je u šali poručila Nini: "Ma samo broj! A uz sve to ne pijem, ne pušim, ne psujem", referirajući se na hit Jelene Rozge.

Prije toga, slavljenici je, također uz zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, čestitala i Izabel Kovačić poručivši: "Sretan rođendan, sestro".

image
Iva Balent i Severinina kuma Andrea Čermak u beogradskom hotelu Crown Plaza na svadbi Igora Kojića i severine Vučković
Danijel Soldo/Cropix

No, začuđuje da se Severina ni na koji način nije oglasila, a nekako je nemoguće u doba interneta i društvenih mreža da je zaboravila na njezin rođendan. Stoga se danas sa svih strana šuška i postavlja pitanje jesu li se Severina i Čermak posvađale? Je li njihov odnos postao gorka uspomena iz prošlosti te ako je tako, tko je za to kriv?

S druge strane, Andrea je bila redovita uzvanica na njezinim rođendanskim proslavama, a sa Severinom je veže više od dva desetljeća prijateljstva.

Svojevremeno joj je Severina na Instagramu poručila: "Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom", a što se u međuvremenu u njihovu odnosu promijenilo (zasad) znaju samo njih dvije.

Inače, Andrea i Hrvoje Čermak već su godinama u sretnom braku tijekom kojeg su dobili troje djece, sina Ivana i kćeri Saru i Ani. Nakon rođenja trećeg djeteta obitelj se odlučila preseliti u München, Andrein rodni grad. No, zbog važne proslave sada su svratili su do Zagreba.

image
Proslava 40. rođendana hrvoja Čermaka u Londonu 2019.
Facebook

No, društvo parova Čermak - Kovačić - Modrić ranijih je godina slavilo važne datume i u drugim svjetskim prijestolnicama. Tako je, primjerice, Hrvoje Čermak 2019. svoj 40. rođendan proslavio u Londonu u raskošnom privatnom klubu Annabel's, u četvrti Mayfair, a uz ranije spomenute nogometaše i njihove supruge uz Čermakove su tada bili i članovi jedne od najbogatijih obitelji u Srbiji, Goran Karić i njegova supruga Ivana Mišković Karić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 19:44