KARIJERA I MAJČINSTVO

Franka otkrila da je sinčić Viktor voli samo u kućnom izdanju: ‘Ne želi me ni pogledati našminkanu...‘

Franka je otkrila koje priče je ona voljela u djetinjstvu, što čita svojoj dječici prije spavanja, a dotakle su se i ženskih tema

Franka Batelić i malena Maša

 Gordan Svilar/

Malena Maša u svojoj prvoj emisiji ‘Velika pitanja malih ljudi‘ na bravo! KIDS radiju ugostila je Franku Batelić. Mlada mama otkrila je koje priče je ona voljela u djetinjstvu, što čita svojoj dječici prije spavanja, koja joj je najdraža dječja pjesma, ali i kada izlazi njezina nova pjesma. Osim toga dotaknule su se i ženskih tema, a Franka je Maši ispričala i kako izgleda susret nje i sina kada dođe po njega u vrtić našminkana, ili kada je vidi sređenu u haljini.

image

Franka Batelić i malena Maša

Gordan Svilar/

S pitanjem koje je uputila Franki Batelić - Kako si tako lijepa? – šestogodišnja Maša Gavranić je započela svoj prvi intervju.

- Ma stvarno si me to pitala, kako si ti tako lijepa? Jesi se tako rodila? Možda. Jako si lijepa, imaš jako lijepu kosu, imaš jako lijepu haljinu. Hvala. Hvala ti na ovom komplimentu.

Koja ti je najdraža pjesmica?

- Trenutno najviše doma slušamo svu moguću glazbu iz filma Sing. I‘m still standing, to znaš, što pjeva Johnny. Da. Voliš to? Da. Tako da to je meni možda trenutno najdraža.

Koja ti je najdraža priča?

- Ja sam ti uvijek bila veliki fan Aladina i crtanog filma i priče i svega, tako da ja kad sam bila mala sam jako to voljela, a voljela sam ti zapravo i braću Grimm isto tako jako i imala sam jednu jako debelu knjigu sa svim mogućim bajkama od Hans Christian Andersena i onda smo to svaku večer brat i ja čitali. A reci ti meni koja je tebi najdraža priča? Pa, nemam najdraže.

Tko te tako lijepo šminka?

- Pa sama sam se našminkala. Sama, u autu. A ti voliš šminku? Pa, ne. Ne, ne voliš šminku. Ali tvoja mama voli? Da. Pa dobro, jednog dana možda ćeš me pitati za neku šminku. Kad budem velika… Sada je još rano, ne trebaš se šminkati, sada si jako lijepa ovako. Hvala. Molim. Tko te tako lijepo oblači? Tko me oblači? Pa ovako, inače se obučem naravno sama u ormaru, što nađem…No, nastupi ipak traže malo posebniju odjeću – smatra Franka.

- Kada imam neki nastup ili nešto, onda imam malo drugačiju robu. To bude malo više veliko i otkačeno i ekstravagantno i onda ti moj sin, ja imam jednog sina i jednu kćerkicu, malenu, ali imam sina koji ima blizu tebe negdje, četiri i pol godine, a ti si rekla da imaš šest i pol…e on ti to nikako ne može vidjeti. On kada vidi mene u nekoj drugoj odjeći ili sa šminkom na licu, on ti poludi. Ja dođem po njega u vrtić našminkana, ne želi me ni pogledati i kaže mi što ti je to na licu, kakvo ti je to lice, mama veži kosu, nemoj tu ružnu kosu imat dolje, kada imam recimo ovako kovrčavu, to nikako ne voli, dodaje.

image

Franka Batelić i malena Maša

Gordan Svilar/

Osim toga Franka je Maši otkrila i kako je maleni Viktor reagirao kada ga je povela na jedan od nastupa.

- Bio je sa mnom na nekom nastupu i krenuo mi je skidat haljinu, rekao je mama skini, skini, nije htio da imam haljinu za nastup, htio je da budem u trenirci kao i svaki dan s njim doma…

Ali Vi ste prelijepi!

- Pa ja sam njemu lijepa u trenirci, ja sam njemu najljepša, tako, ‘normalna’.

A kada će izaći nova pjesma?

- Radimo sada na jednoj super fora novoj pjesmi i trebala bi izaći negdje kroz mjesec dana... Tako da evo brzo, brzo, jako, jako brzo….

Na društvenim mrežama bravo! radija pogledajte zanimljivi intervju Franke i Maše i provjerite kako to izgleda kada mali ljudi postavljaju velika pitanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 13:14