NOGOMETAŠ SLAVI

FRANKA RAZNJEŽILA SVE OBJAVOM KOJU JE POSVETILA 'SVOM ČOVJEKU' Iznenadila i Ćorluku: 'Veki, imam feeling da je ovo tvoja godina'

 
 Instagram

Jedna od najljepših hrvatskih pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u srpnju prošle godine su višegodišnju vezu okrunili brakom. No, njih ni duga veza ni brak ne sprečavaju da si i dalje javno pokazuju nježnosti.

Tako je Franka u najnovijoj objavi na Instagramu svom mužu čestitala rođendan uz tri prekrasne fotografije. Na jednoj grli svog psa Oskija, a druge dvije Franku.

‘Danas je mom čovjeku ročkas! Veki, imam feeling da je ovo tvoja godina!!! Yuhuuuu... Vole te F i Oski punoooooooo’, poručila je Vedranu koji zbog obaveza prema ruskoj Lokomotivi dosta vremena provodi u Moskvi.

Ćorluka danas slavi 33. rođendan, a ako je suditi prema objavama na njegovom profilu, trenutno se s klubom nalazi na pripremama u Marbelli u Španjolskoj.

Što ga čeka ove godine, ne znamo, no znamo da je iza Franke i Vedrana burna godina. Ćorluka je s reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a Franka se na velika vrata vratila na glazbenu scenu. Nastupila je na Eurosongu, a angažmani se odonda samo nižu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:42