PONOSNA PJEVAČICA

FRANKA (SLUČAJNO) OTKRILA NOVO PREZIME Dosad nije otkrivala je li uzela Ćorlukino prezime, no na priznanju koje je primila od grada nazire se potpis

 
 Instagram

Karizmatična pjevačica Franka Batelić prošle se godine u Balama udala za šest godina starijeg dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluku. Premda su odmah nakon vjenčanja s prijateljima i pratiteljima dijelili fotografije i video snimke, Franka nikad nije otkrila je li promijenila prezime.

Sad je to možda (nehotice) učinila u novoj objavi na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira s priznanjem za poseban doprinos promociji Grada Labina.

- Gdje god idem, moji Labin i Rabac su uvijek sa mnom. Počašćena sam što sam ovogodišnja dobitnica priznanja za poseban doprinos promociji Grada Labina u Hrvatskoj i Europi. HVALA mom Labinu - napisala je uz objavu.

Na dnu priznanja stoji Frankino ime s dva prezimena pa se sad nagađa da je svom djevojačkom dodala muževo prezime.

Prije nekoliko dana pjevačica i nogometaš obožavatelje su iznenadili sretnom viješću - čekaju svoju prvu bebu. Postat će roditelji dječaka, a od njoj bliskih ljudi doznali smo da se odlično osjeća u ovim počecima trudnoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:17