NAJAVLJUJE I ALBUM

Franka u novoj, emotivnoj, snažnoj i himničnoj pjesmi slavi dobro i pozitivno u ljudima

U spotu se pojavljuje i glumac Marko Braić, kojeg pjevačica zna još iz srednje škole, a vežu ih, kaže, zajednički dani sreće i zabave
Franka 
 Petar Krajacic Vilovic

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu emotivnu, snažnu i himničnu pjesmu "Bolji ljudi", novi singl koji je nastao u radionici hitmejkera Ante Pecotića i Bojana Šalamona - Shalle.

- 'Bolji ljudi' je pjesma koju bi najbolje opisale ove riječi - himnična i iskrena. Jednostavna, a opet snažna produkcija i melodija koja motivira u potpunosti su pridonijeli emociji i u prvi plan stavili poruku pjesme kojom slavimo ono dobro i vjeru u bolje u ljudima - uzbuđeno je izjavila Franka.

Svakako bi se moglo zaključiti kako je ovo jedna od njezinih najiskrenijih, najpozitivnijih i najtoplijih pjesama.

- Kad biste samo mogli vidjeti s kojim žarom Ante Pecotić priča o pjesmi 'Bolji ljudi', zato mi je iznimno drago što me pri prvoj suradnji s Antom i Bojanom baš pogodila ova pjesma! Mislim da je ona sama pronašla pravo vrijeme! Željela bih da pokrene u svima nama snagu da u svakoj osobi oko nas pronađe ono dobro - rekla je Franka.

Izlaskom singla ''Bolji ljudi'' pjevačica je sve bliže završetku svog drugog studijskog albuma koji bi trebao izaći pred ljeto. Franka zaključuje: ''Veselim se novom albumu, jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih plesnih, modernih pop ritmova, koje jednako volim''.

Za novu pjesmu Franka je pripremila i zanimljivu videopriču u produkciji Sestrica, pod redateljskom palicom Luke Sepčića.

image
Franka
Petar Krajacic Vilovic

- Sretne, bolje ljude u spotu smo željeli prikazati kroz bajkovite scene svakodnevnih, životnih situacija. Jako mi je drago što se pozivu da bude dio 'Boljih ljudi' odazvao glumac Marko Braić, kojeg znam još iz srednje škole i vežu nas zajednički dani sreće, bezbrižne zabave i odrastanja. Uz Marka, u spotu glume i akademska glumica Lana Ujević, balerine iz Plesnog studija Fusion te Ingrid Samardžija i Vanesa Pandžić - rekla je Franka.

Redatelj Luka Sepčić je zaključio: ''Želim vam dobrodošlicu u sretan svijet boljih ljudi! Mislim da se energija pjesme osjeti u spotu i to je ono najbolje u ovoj bajkovito kolorističkoj alegoriji stvarnosti, kroz male sretne trenutke i njihove boje. Uživajte!''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2024 05:42