IZVUČENO IZ KONTEKSTA

Franku Batelić iskritizirali zbog izjave o majčinstvu, ona reagirala: ‘Želim nešto raščistiti...‘

Franka je bila u podcastu ‘Mame kod Lane‘ gdje je rekla da život majki nije savršen što je dobilo negativne komentare

Franka Batelić Ćorluka o negativnim komentarima koje je dobila

 Screenshot Instagram/Franka

Franka Batelić Ćorluka gostovala je u podcastu Lane Gojak "Mame kod Lane", pa je Lana objavila isječak iz podcasta koji uskoro izlazi. U videu Franka govori kako se majčinstvo na Instagramu čini savršenim, ali je to nerealan prikaz.

Mnogi su to našli negativno komentirati, pa se putem Instagram priče Franka obratila vezano za tu temu.

"Osjećam potrebu da nešto probam raščistiti", započela je Franka u videu koji je snimila tijekom prometne gužve.

"Dakle, Lana je objavila mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena za podcast ‘Mame kod Lane‘ gdje mi je bilo baš jako, jako lijepo. Mislim da izlazi uskoro. Nemam običaj pričati o majčinstvu. Mislim da je to nešto što svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva i samo o stvarima koje je ona prošla. Nezahvalno mi je pričati o tome. Ta izjava je izvučena iz konteksta i stvarno zvuči kao da ja nekoga omalovažavam, što je apsolutno daleko od istine", rekla je pa dodala kako život majki na Instagramu nije kao u realnosti.

"Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane", našalila se. "Onda dobiješ jednog nespavača jdnog s jako žestokim karakterom i sve nekako padne u vodu. Ja pričam iz svog iskustva. Ja ne mogu imati svaki dan savršeno posložen.

Naravno, svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti, u krajnjem slučaju. Ono što je najvažnije - svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete. Iz ovih groznih, zbija otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali, jer sam i ja isto tako mama i čovjek, i takve nekakve stvari koje pročitam me pogode. Jedino što bih vam htjela reći je: žene, nitko nije savršen. Svi radimo najbolje što možemo. I ljudi, opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima. Jer mislim da je to u krajnoj liniji najvažnije", poručila je Franka i poslala "pozitivne vibre i puse iz gužve".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 13:05