POZNATI GLUMAC

Frano Lasić (66) uskoro opet postaje otac. Njegova 30 godina mlađa supruga Milena je trudna

Navire inspiracija u trudničkim danima, napisala je danas Milena na Instagramu
Frano Lasić u društvu supruge Milene snimljen na ljetovanju u Hrvatskoj 2015. godine
 Damjan Tadić/Cropix

Poznati hrvatski glumac Frano Lasić (66) uskoro će opet postati otac. Naime, kako piše srpski Blic, Lasićeva 30 godina mlađa supruga Milena, umjetnica iz Beograda, u sedmom je mjesecu trudnoće. Umjetnički par u braku je od 2015. godine, a prije toga su tri godine bili u vezi.

Trudna Milena je danas objavila i fotografiju na svom Instagramu na kojem je napisala: - Navire inspiracija u trudničkim danima.

View this post on Instagram

Navire inspiracija u trudničkim danima ❤?

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic) on

Lasić je prije dvije godine upravo novinarima Blica dao intervju u kojem je, između ostalog, govorio i o vezi s Milenom.

- Bez žena nema svijeta, sve se u životu, na ovaj ili na onaj način, vrti oko žena i treba ih poštovati. Iako ima ona da su žene s Venere, a muškarci s Marsa, možemo se sporazumjeti. Žene su, otkad je svijeta i vijeka, bile inspiracija, i fascinantne su u svakom smislu. Jedan period svog života sam bio posvetio i slikarstvu i slikao sam i žene. Uvijek su mi bile u centru slike. Pogledajmo literaturu ili filmove: u najvećem broju njih radnja se vrti oko žena. Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća. Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo.

Glumac i glazbenik iz prošlih brakova ima troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšić ostao je u dobrim odnosima, a zajedno imaju sina Janka (33). Nakon toga, oženio se Ljiljanom iz Beograda, ali brak je potrajao samo 21 dan, dok je slovensku manekenku Živu Stupnik oženio 1993. godine i imaju kćer Linu (19) i sina Luku (17).

Frano je televizijskim gledateljima najpoznatiji po ulogama u telenovelama "Villa Maria", "Obični ljudi", "Dolina sunca" i "Zabranjena ljubav", a veliku popularnost je pridobio ulogom u filmu "Kiklop".

View this post on Instagram

#art #exibition #collageartwork

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 05:32