MALENI NICHOLAS

Frano Lasić otvoreno o odgajanju djeteta s 32 godine mlađom partnericom: ‘Svako doba ima svoje prednosti‘

Godinu iza njih pamtit će po njihovu sinu, a uz njega su vezane i želje za iduću godinu

Frano Lasić i Milena Lasić

 Cropix/

Frano Lasić već je sedam godina sretno oženjen mlađom beograđankom Milenom, s kojom je 2020. dobio sina Nicholasa, i od tada se praznici u njihovu domu željno iščekuju, piše Blic. Glumac i glazbenik je sa suprugom pričao o izazovima obiteljskog života i godinama koje su prošle te onima koje dolaze.

– Naravno, godine nisu samo broj, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i nešto vremena. S godinama se treba “sprijateljiti” i u njima što više uživati. Svako doba ima svoje prednosti, kako lijepe, tako i ponekad teške trenutke. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko možemo u svojim granicama, jer život je jedan i treba ga cijeniti – rekao je Frano na početku razgovora, te otkrio kako je osvojio 32 godine mlađu suprugu te kako održavaju sklad u svom braku.

- Pokušao sam osvojiti Milenu, jer sam vidio da je kvalitetna, draga i lijepa osoba. Puno razgovora, upoznavanja, druženja. Harmoniju u braku održavaju neki zajednički dogovori, oko svih bitnih stvari u životu - istaknuo je 68-godišnji glumac.

Također, Blic je upitao kome njihov maleni sin više liči.

- Nicholas izgleda poput mene - odmah je odgovorila Milena.

- Kad gledam slike kad sam bila mala, to je to, ali s plavim očima na tatu. Za sada primjećujemo da upija sve oko sebe. Voli društvo, voli glazbu, zabavu. Treba mu vremena za obradu svakog događaja, jer on sve vrlo pomno promatra - objasnila je Milena.

Naime, ona nije dio javne scene, ali čini se da se jako dobro snalazi na njoj.

- Nije mi trebalo nikakvo posebno privikavanje. Postoje dragi i manje dragi ljudi, nebitno jesu li s javne scene ili ne - jasna je Milena koja uživa u Franinoj glazbi, a osim njegovih pjesama, otkrila je koje još izvođače voli.

- Volim glazbu i uživam u svakom taktu. Općenito volim glazbu koja izaziva emocije i ima smislene tekstove - opisala je ova beogradska umjetnica, koja je istaknula da voli glazbu Đorđa Balaševića i Gibonnija, a tvrdi da glazbu bira prema raspoloženju. Vremešni Lasić je rekao da kao izvođač, inspiraciju nalazi u gotovom glazbenom djelu. Objašnjava da ga prvenstveno treba inspirirati neka dobra pjesma kako bi pjevao i svirao s puno duše.

Godinu iza njih pamtit će po njihovu sinu, a uz njega su vezane i želje za iduću godinu.

- Moje želje za 2023. godinu su da svi budemo zdravi i veseli. Mislim da je sreća sama po sebi već pola zdravlja - objasnio je Lasić koji će godinu pamtiti po "prvim Nicholasovim koracima i po njegovu odrastanju". Frano tvrdi da upija svaki njegov pogled, osmijeh, novu riječ. Najveće zadovoljstvo mu je gledati dijete kako raste, uči, mijenja se.

Zanimljivo je da se u domu Lasićevih slavi i katolički i pravoslavni Božić, a uvijek ga provode u krugu svih članova obitelji.

- Slavimo dva Božića. Jedan u prosincu i jedan u siječnju. To su obiteljska okupljanja za stolom. Za Novu godinu razmijenimo darove, svatko svakoga obraduje nečim malim, a darovi za djecu su svakako prioritet. Netko iz naše obitelji maskira se u Djeda Mraza te razveseli najmlađe, a nas najviše veseli sreća na licima drugih kada dobiju poklone – istaknuli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:16