MELODIJE JADRANA

Galerija Meštrović ugostit će najveće pop zvijezde: Nabavite ulaznice za glazbeni spektakl u Splitu

Melodije Jadrana održat će se u Splitu od 23. do 25. lipnja ispred Galerije Meštrović

Jelena Rozga i Jole

 CROPIX

Ulaznice za Melodije Jadrana, novi glazbeni spektakl koji okuplja najveće domaće zvijezde, a održat će se u Splitu od 23. do 25. lipnja ispred Galerije Meštrović, krenule su u prodaju. Taj ekskluzivni prostor ima kapacitet, za ovu prigodu, od samo tisuću mjesta, pa ne čudi što je interes Splićana velik.

- Izuzetno me veseli što smo gosti Galerije Meštrović, jednog od najljepših ambijenata koje Hrvatska ima, i što smo organizirali najbolje od najboljeg kroz trodnevni glazbeni program - rekao je osnivač i direktor Melodija Jadrana Tomislav Mrduljaš.

image

Tomislav Mrduljaš i Giuliano

CROPIX

- Potrudili smo se da optimiziramo gledalište koje je amfiteatarskog tipa kako bi svi mogli uživati u glazbi. I dok je prva večer rezervirana za Huljićevu "Misu Mediteranu", druga donosi novu glazbenu energiju uz TBF acoustic. Ono što će treći dan zatvoriti ovaj ljetni spektakl su nove skladbe koje će promovirati Melodije Jadrana.

image

Tedi Spalato i Neno Belan

CROPIX
image

Joško Banov i Zorica Kondža

CROPIX

- Za nastup TBF-a parter će biti za stajanje jer to je publika koja uz njihove pjesme želi plesati, pa će kapacitet za njihov nastup biti i nešto veći. A svi izvođači koji će pjevati na večeri novih skladbi nastupit će uz orkestar s više od trideset glazbenika - kazao je Mrduljaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:47