ČUDO PRIRODE

Gdje je to otputovala Marijana Batinić? Svi imaju istu asocijaciju: ‘Čini se da si na mjesecu!‘

Marijana Batinić putuje Italijom, a posjetila je vulkan Etna i svoje iskustvo podijelila na Instagramu

Marijana Batinić posjetila vulkan Etna

 /Instagram/ Marijana Batinić

Voditeljica Marijana Batinić (42) objavila je na svom Instagram profilu zanimljive fotografije koje na prvi pogled asociraju da je voditeljica otputovala na mjesec, a tako je i sama napisala u opisu.

„Ovako zamišljam površinu mjeseca. Nisam baš zaljubljenik u vulkane, užasavaju me erupcije i potresi uslijed erupcija, ali Etna je uistinu impresivna. Ovdje sam više nego bilo gdje drugdje osjetila tu snagu, silu prirode i dominaciju nad čovjekom. Nevjerojatna scenografija, boje, svjetlo, tekstura - kao da si na drugom planetu. Etna je visoka oko 3300 m, ali i dalje raste u visinu s obzirom da eruptira svako malo… Zadnji put je izbacila lavu prošli mjesec”, napisala je u opis voditeljica.

„Nismo se penjali do najvišeg vrha jer je trenutno zbog opasnosti od erupcije zabranjeno za turiste, ali i krateri do kojih smo došli su joj veličanstveni. Nezaboravno iskustvo”, piše Marijana.

Fotografije su oduševile pjevačicu Ninu Badrić koja je komentirala fotografije s dva emojija koji umjesto očiju imaju srca, a istu takvu reakciju napisala je i voditeljica Barbara Kolar. Brojni pratitelji hvalili su Etnu, fotografije i Marijanin izgled.

Podsjećamo, Marijana je zadnjih dana na putovanju u Italiji, a svoje putovanje dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:12