"VATRENI" GUŠTAJU NA T0PLOM JUGU

GDJE VATRENI UŽIVAJU PRIJE ODLASKA U KLUBOVE? Modrić i Kovačić odmaraju uz pelješka vina, a na Mljetu su im se pridružili zaboravljeni nogometni asovi

 
Modrić i Kovačić s nogometašima Marijanom Buljatom i Hrvojem Čalom na biciklima su obišli Mljet

Obiteljsko krstarenje jahtom po južnoj Dalmaciji uz izlete po skrovitim gradićima punim zelenila - ljetni je plan dvojice "vatrenih", najboljeg igrača nedavnoga Svjetskog nogometnog prvenstva 32-godišnjeg Luke Modrića i njegova klupskog prijatelja iz Španjolske 24-godišnjeg Matea Kovačića.

Kupanje u jezeru

Prije dva dana luksuznom jahtom krenuli su s Pelješca, gdje su cijelu večer uživali u domaćim vinima u obiteljskoj boutique vinariji u Zagrudi Saints Hills. Potom su prošetali Trstenikom natrag do marine, gdje im je bila privezana jahta, i podijelili nekoliko autograma na oduševljenje mladih peljeških nogometnih fanova, koji su ih radi fotografije za uspomenu čekali do sitnih noćnih sati, kada su se realovci vratili na jahtu.

Kovačić s prijateljem Marinom Miletićem

Mateo Kovačić i Marin Čilić

S Trstenika su se uputili na otok Mljet, gdje su proveli dan i pol u društvu Marijana Buljata i Hrvoja Čale. Buljat, poznatiji po nadimku Beba, 36-godišnji je umirovljeni nogometaš koji je nogometnu karijeru 2014. završio u Hajduku, a Čale, poznat kao vrstan hakler, 33-godišnji je branič koji trenutačno igra za Inter Zaprešić. Ovu četvoricu nogometaša veže prijateljstvo iz Dinama, a i danas se rado druže. S jahte su skinuli bicikle i odlučili zajedno biciklirati po jednom od najšumovitijih otoka Jadrana, daleko od očiju znatiželjnika.

Nacionalni park Mljet ima 12 kilometara dugu biciklističku rutu okruženu gustom šumom. Kako doznajemo od mještana, nogometaši su razgledavali park, a kažu nam i da je vjerojatno palo kupanje u Malom ili Velikom jezeru, čija je temperatura 27 stupnjeva, pa rijetko tko odoli ugodnom osvježenju, posebice nakon vožnje bicikla. Za to vrijeme, ljepše su polovice uživale u kafiću. Mljećani su prepoznali plavokosu 24-godišnju Izabel Kovačić, koja je supruga nedavno bodrila i na tribinama u Rusiji, no nisu sigurni je li se druženju parova pridružila i Modrićeva supruga Vanja s kojom je posljednji put viđen prošlog vikenda na vjenčanju Vedrana Ćorluke i Franke Batelić u Istri.

Za razliku od svojega supruga, Izabel na godišnjem nije raspoložena za sportske aktivnosti, nego uživa odmarajući se na plaži ili, pak, uživajući na jahti u društvu prijateljice Sare Marije Klarić, koja s dečkom i Kovačićevim prijateljem Marinom Miletićem također plovi Dalmacijom u luksuznoj plavo-bijeloj jahti.

Malo mira

- Nama je posebno drago da su Modrić i Kovačić odlučili napuniti baterije u miru koji pruža otok Mljet. Svakako su to zaslužili nakon svega što su napravili u Rusiji. Mi smo presretni što su bili ovdje i nismo im previše smetali. Ovdje imamo oko 1000 stalnih stanovnika i nikada nije prevelika gužva pa su se doista mogli opustiti - ispričao nam je jedan Mljećanin. Nakon što su prespavali na jahti, uputili su se prema Korčuli, gdje im se navečer na jahti pridružio najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. - Tražimo četvrtog da zaigramo u parovima - napisao je 29-godišnji teniski as na svojem Instagram profilu podijelivši fotografije s Modrićem i Kovačićem, pozivajući Dejana Lovrena i Šimu Vrsaljka da im se pridruže.

Druženje naših ponajboljih sportaša nastavilo se i jučer, kada su se odlučili zabaviti vozeći jet-ski. Pritom su pazili i na sigurnost te su se opremili i prslukom za spašavanje. Nakon Korčule, vesela ekipa vjerojatno će se uputiti prema Lastovu, Visu ili Hvaru, gdje bi se sljedeći tjedan, kako doznajemo, trebali susresti sa slavnim portugalskim nogometašem i Luísom Figom, koji je navodno odlučio ponovno ljetovati u Hrvatskoj. Početkom kolovoza prošle godine 45-godišnji Figo je sa suprugom, švedskim modelom Helen Svedin jedrilicom obišao Sukošan, Bibinje, Hvar, Vis i Lastovo, kojima se oduševio, pa je za vjerovati da se i ovo ljeto odlučio vratiti na iste lokacije.

Destinacije za srebrne dečke

Dejan Lovren na Korčuli se družio s glumcem Enisom Bešlagićem, prije nego što se zaputio na Pag, gdje je njegov hotel.

Dejan Lovren

Šime Vrsaljko se sa suprugom Mateom nalazi na odmoru u Dubrovniku, isto kao i Andrej Kramarić.

Domagoj Vida s obitelji je na Hvaru.

Josip Pivarić s obitelji uživa u Malinskoj na Krku.

Tin Jedvaj i Marko Pjaca također su za odmor odabrali Jadran.

Duje Ćaleta-Car s djevojkom se nalazi na odmoru na grčkom Mikonosu.

Ivan Rakitić s obitelji također odmara izvan Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:04