KONCERTNI SPEKTAKL

Gibonni na Dan žena pjeva u Areni Zagreb, za fanove pripremio i posebne pakete ‘udvaračkih‘ ulaznica

Ako je netko ‘bacio oko‘ na djevojku iz ureda, fakulteta ili razreda, ima je priliku povesti na koncert po nižoj cijeni

Gibonni 

 Sasa Buric/CROPIX

Svaki Gibonnijev koncert veselje je za publiku i glazbenike koje ugosti, a sad svi s nestrpljenjem čekaju veliki koncert kojim će proslaviti 35 godina karijere i to 8. ožujka 2023. godine u Areni Zagreb.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je ono što radi dobro. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neke zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte.

A ti koncerti uvijek su posebni pa publika s veseljem očekuje najavljeni veliki koncert na kojem će pjevati uz vrhunski bend, ali i ugostiti prijatelje iznenađenja. Uvijek poseban, Gibonni je i za ovaj koncert, 8. ožujka iduće godine, osigurao nešto drugačije.

Kako je njegov koncert na Dan žena, Gibonni je iz muške solidarnosti osigurao poseban paket za one koje je nazvao "službenim udvaračima". Ako je netko "bacio oko" na djevojku iz ureda, fakulteta ili razreda, ima je priliku povesti na koncert po nižoj cijeni.

Specijalan kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore. Paket od dvije "udvaračke" ulaznice za parter možete nabaviti po cijeni od 200 kuna, fan pit koštat će 250 kuna, donja tribina 310, a gornja tribina 230 kuna. Sve ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca, u 12 sati putem sustava Entrio.

image

Gibonni

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2023 21:29