U REMETINCU

Giuliano otkrio bizaran detalj iz privatnog života: ‘Nakon vlastitog vjenčanja završio sam u zatvoru!‘

Prisjetio se i kako je svojedobno iIegalno snimao spot u Rimskom koloseumu: ‘Mislio sam da imamo dozvolu...‘

Giuliano i supruga Kristina Đanić


 

 Livio Andrijic/Cropix

U emisiji bravo! live ovaj tjedan gostovao je splitski pjevač Giuliano, koji je na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan više od dvadeset godina. Karijeru je započinjao u splitskim sastavima Kleopatra, Zippo, Apokalipsa i Feeling, no ipak se odlučio za solo vode. Gitaru je naučio svirati u ljeto nakon završenog osmog razreda osnovne škole i to kako bi mogao zabavljati društvo na maturalcu. Voditeljici emisije Nives Ivanišević pjevač je otkrio tko su mu glazbeni uzori.

image

Giualiano i Nives Ivanišević

bravo! live

- Oliver Dragojević, sve što znam o glazbi, naučio sam od njega i to još kao mulac. Što se tiče stranih izvođača, obožavam Led Zeppelin, no frontmen grupe Whitesnakes, David Coverdale, najviše me inspirira - rekao je.

@bravo.feeling Na koga te podsjeća mladi Giuliano? ? Ovog četvrtka stiže u bravo! LIVE u 18h ? gdje će odsvirati četiri pjesme i napraviti pokoju ludoriju #giuliano ♬ original sound - bravo!

Iz svoje duge i bogate karijere Giuliano je izdvojio nekoliko zanimljivosti i otkrio kako je došlo do snimanja spota za pjesmu "Bježi od mene", koju izvodi s kolegicom Vesnom Pisarović.

- To je znakovito, snimali smo u Remetincu u nedjelju jer je redatelj spota bio u zatvoru i onda smo morali snimati u zatvoru. Ja sam se u subotu ženio. Bio sam umoran, završio sam svoj pir u 6 ujutro, u 7 sam bio u avionu da bih došao snimati, jer morali smo baš taj dan. Oženio sam se i odmah sam u zatvoru završio - ispričao je pjevač.

No plesao je Giuliano doslovce po rubu - jedan spot snimao je na visini od 115 metara na zgradi, bez zaštitne ograde, dok puše bura.

- IIegalno sam snimao spot u Rimskom koloseumu, mislio sam da je sve dogovoreno, da imamo dozvolu, ali možeš mislit‘... Bilo je šuljanja - prisjetio se.

image

Giualiano i Nives Ivanišević

bravo! live

Bez obzira na ranije navedeno, za šarmantnog Splićanina idealan spot ipak bi bio onaj u kojem bi svjetski poznate Jenna Johnson i Rihanna igrale šah.

Osim pjevanja, Giuliano voli i glumu, kojom se povremeno bavi. No splitski slavuj postao je i radijski voditelj na Radio Dalmaciji, gdje jednom na tjedan ima svoj večernji show.

- Svim svojim gostima dajem savjet da se ponašaju kao da su došli kod mene doma na privatno druženje - rekao je pjevač pa Nives Ivanišević priznao kako da mu je lakše pjevati, nego pričati, a ona mu je iz tog razloga pripremila glasovne vježbe na kojim je Giuliano "lomio jezik". Pjevač je u emisiji i uz TikTok filter za pomlađivanje vratio dugu kosu po kojoj je bio prepoznatljiv na početku karijere. Puštao ju je od desete godine, a ošišao se je tek kad je krenuo u vojsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:43