KONCERTNI SPEKTAKL

Glas za Let3, Parni Valjak ili Gibonnija na lipanjskom festival Rocks & Stars @ Cave Romane

Parni Valjak je ostavio trajan utjecaj na glazbenu scenu u Hrvatskoj i šire te se s razlogom smatra se jednim od najutjecajnijih bendova u regiji

Rocks & Stars @ Cave Romane

 Rocks & Stars @ Cave Romane/

Glasajući za Let3, izabrali smo energične i provokativne predstavnike Hrvatske na prošlogodišnjem Eurosongu. A kad je u pitanju gdje ćete biti ovog lipnja, izbor je na vama. Na programskoj listi Rocks & Stars festivala @ Cave Romane u Vinkuranu, nalaze se Parni Valjak, Gibonni I Let3.

Vladari regionalne scene već pol stoljeća, otvaraju festivalski niz u srijedu 26. Lipnja

Parni Valjak je ostavio trajan utjecaj na glazbenu scenu u Hrvatskoj i šire te se s razlogom smatra se jednim od najutjecajnijih i najvoljenijih bendova u regiji. Legendarni Parni Valjak ne staje, uživaju u svakom nastupu, a s pozornice, gdje se najbolje i najprirodnije osjećaju, nastavljaju oduševljavati publiku. I sami su već počeli najavljivati svoj nastup kao intro band na Rocks & Stars Festivalu u Cave Romane Vinkuran. Kako Parni Valjak zvuči u ovom prirodnom okruženju, predvođen Igorom Drvenkarom jedva čekamo doznati.

image

Rocks & Stars @ Cave Romane

Rocks & Stars @ Cave Romane/

27. lipnja poletite uz Let3

Jedinstveni, provokativni i sjajni, naši prošlogodišnji Eurosong predstavnici s pjesmom “Mama ŠČ!” osvojili su srca publike te zagolicali maštu kritike, najavljuju fenomenalan provod povodom nastupa Rocks & Stars Festivalu. Bez kompromisa su i kad je u pitanju nastup – uvijek su na nivou, a dramaturška i stilska dorađenost koncerata garancija su vrhunskog doživljaja.

Lipanjski dio festivalskog druženja zaokružuje Gibonni, 28. lipnja

Iza Gibonnija je više od 35 godina karijere i nebrojeno puno koncerata diljem svijeta. Pjesma, suze, smijeh, nada i patnja… sve je to isprepleteno i u njegovim stihovima i na nastupima. Već je njegov prvi solo album, "Sa mnom ili bez mene", objavljen 1997. postao veliki hit, potvrđujući Gibonnijevu reputaciju kao iznimnog glazbenika i kantautora.

I kako ne bi bilo da ovom događaju svjedoče i prepričavaju drugi, recite "DA" Rocks & Stars Festivalu. Požurite i izaberite svoj dan! Ulaznice brzo nestaju i dostupne u sustavu eventim.hr, a za više informacije pratite www.caveromane.com.

image

Rocks & Stars @ Cave Romane

Rocks & Stars @ Cave Romane/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:03