GLADNI I ŽEDNI IVANE

Glavna atrakcija u Kataru: Ivana Knoll zaglavila u ‘moru‘ pomahnitalih obožavatelja, Katarci je okružili sa svih strana

Brojni navijači su htjeli fotografiju s popularnom Knoll Doll, a ona je sve to zabilježila i objavila na Instagramu

Knoll Doll je fascinirala Katarce

 Cropix/screenshot/

Ivana Knoll, na internetu poznata i kao Knoll Doll, od samog je početka katarske nogometne ludnice velika zvijezda tribina, no situacija je izmakla kontroli pri završetku polufinalne utakmice između Argentine i Hrvatske.

image

Ivana Knoll je sve zabilježila i podijelila na Instagram pričama

Screenshot/
image

Svi su željeli fotografiju s Knoll Doll

Screenshot/

Naime, već ranije tog dana je privukla pažnju preciznim šutom u međunožje kojim je prognozirala pobjednika polufinalne utakmice, no prava je pomama za privlačnom Hrvaticom uslijedila nakon utakmice na Luisal stadionu.

Dok je napuštala stadion, deseci navijača okružili su Knoll i svojim mobitelima htjeli zabilježiti atraktivnu navijačicu. Knoll je sve snimila i podijelila na svojim Instagram pričama. Posebno su bili oduševljeni domaći, katarski ljubitelji nogometa koji rijetko viđaju oskudno odjevenu ženu poput Ivane. Prva snimka vješto dočarava osjećaj klaustrofobije dok se Knoll pokušava neuspješno progurati među mnogobrojnim obožavateljima koji žude za zajedničkom fotografijom. Izgubljena u "moru" ljudi i okružena zaštitarima, Knoll je bila primorana ostati zaključana unutar stadiona. Usprkos tome, Katarci su je snimali svojim mobitelima preko stakla.

image

Ni vrata nisu zaustavila Katarce da prate Knoll

Screenshot/

Unatoč glasinama da će dobiti zabranu dolaska na polufinalni okršaj Argentine i Hrvatske, Knoll je pozirala fotografima na tribinama dobrih sat vremena prije početka utakmice i bodrila naše Vatrene cijelu utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:00