INSTAGRAM

GLAZBENA DIVA ZA VOLANOM RIMČEVE JURILICE Tereza ima samo riječi hvale za poduzetnika: Sve velike i uspješne ljude krasi ista vrlina

 
 Instagram

Legendarna pjevačica Tereza Kesovija je na početku epidemije koronavirusa otkrila za Jutarnji list kako provodi dane u karanteni.

Kavica u vrtum sobni bicikl, čitanje knjiga i slušanje glazbe. Dobar film na televiziji i Instagram.

Najnovija objava na popularnoj društvenoj mreži ukazuje na činjenicu da se Tereza Kesovija družila s našim uspješnim poduzetnikom i invovatorom Matom Rimcem, iako se ne navodi kada su točno fotografije nastale. Objavila je fotografiju na kojoj sjedi na vozačevu mjestu jednoga od Rimčevih trkaćih automobila.

- Vrijedan, pametan i skroman (osim u znanju i poslovanju). Eto, tako bi opisala Matu Rimca. No, to je ono što uvijek rado ističem - sve uspješne i velike ljude koje sam sretala u svom životu, krasila je ista vrlina - jednostavnost', piše ispod fotografije pjevačka diva koja se družila s Matom Rimcem.

Jednu fotografiju sa zajedničkog susreta objavila je i Rimčeva djevojka, Katarina Lovrić na svom Instagram profilu, i to još 26. travnja.

Katarina je napisala: 'Neponovljiva i jedinstvena Tere. Koliko energije i života'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:41