PLES SA ZVIJEZDAMA

Gledatelji nakon ispadanja Maje i Marka: ‘Žiri nije imao jednaka mjerila za sve, ovo je jedina istina...‘

Nakon što su u polufinalu otplesali po tri različita plesa, publika je presudila da Maja i Marko napuštaju natjecanje

Maja i Marko - Ples sa zvijezdama

 Nova TV

Marko Mrkić i Maja Drobnjaković ispali su u polufinalu showa ‘Ples sa zvijezdama‘, a u finale su prošli Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Daria Lorenzi Flatz i Ivan Jarnec.

Nakon što su u polufinalu otplesali po tri različita plesa, publika je presudila da Maja i Marko napuštaju natjecanje. Ipak, na društvenim su mrežama komentari vezani uz njihovo ispadanje - podijeljeni. Neki smatraju da su sinoć bili najslabiji par te da su zasluženo ispali, no neki pak smatraju da je žiri bio nepravedan prema Maji.

"Jedina istina je da je ispao najslabiji par, kome bilo pravo, kome bilo krivo...", glasio je jedan od komentara gledatelja.

"Žiri nije imao jednaka mjerila za sve. Nekome oprosti pogrešnu haljinu, drugome pad partnerice i to dva puta. Maja i Marko bili ste divni, skidam kapu i na plesu i držanju", poručila je jedna gledateljica.

image

Komentari na ispadanje Maje i Marka iz ‘Plesa sa zvijezdama‘

Screenshot Facebook/
image

Komentari na ispadanje Maje i Marka iz ‘Plesa sa zvijezdama‘

Screenshot Facebook/

"Maja je divna osoba, hrabra, Marko jedan od najboljih mentora, ali danas jesu bili lošiji od drugih", komentirala je gledateljica.

"Moj naklon do poda. Svaka čast i Maji i mentoru. Neki puta je bitnija poruka od pobjede. Vi ste poruku ugravirali. Ovakva snaga volje i trud se rijetko viđa i može samo biti poticaj mnogim drugima", poručila je jedna gledateljica.

image

Komentar na ispadanje Maje i Marka iz ‘Plesa sa zvijezdama‘

Screenshot Facebook/

"Večeras je bilo najteže nekoga izabrati za ispasti jer svi su bili dobri i potrudili se", zaključila je jedna gledateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:03