SPEKTAKULARNA PROSLAVA

GLORIA SLAVI 25. ROĐENDAN Jubilarna obljetnica izlaženja najdugovječnijeg ženskog magazina slavi se na velikom partyju u Laubi

 
 Darko Tomas/Cropix

Već zavidnih 25 godina Gloria je u Hrvatskoj, pa i šire, sinonim za uvijek kvalitetan, relevantan, zabavan i pouzdan magazin koji donosi priče o inspirativnim ljudima, vijesti iz svijeta poznatih i izvještaje s društvenih događanja u Hrvatskoj i svijetu.

Reputacija s kojom se nitko ne može mjeriti bila je garancija da će ovako značajan rođendan omiljenog magazina privući veliki broj poznatih lica, koja u suradnji s redakcijom sukreiraju vrlo često ekskluzivne i uvijek interesantne sadržaje. Tako je doista i bilo - velika 25. obljetnica, koja se slavila u zagrebačkoj Laubi, privukla je više od pet stotina uzvanika iz svijeta glazbe, filma, kazališta, televizije, poduzetništva, gospodarstva pa i politike.

FOTOGALERIJA: Veliki party u Laubi: Gloria slavi 25. rođendan

Neupitno se radi o najvažnijem društvenom događaju ovoga vikenda. Bili su tu, među ostalima, dizajneri Ivan Alduk, Damir Begović, Anamarija Brkić, Anamaria Asanović, Branka Donassy i Zoran Aragović, pjevači Sandra Bagarić, Davor Gobac, Hana Huljić, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Tereza Kesovija, Damir Kedžo te članovi grupe Parni valjak, zatim glumci Livio Badurina, Csilla Barath Bastaić, Elizabeta Brodić, Ankica Dobrić, Anita Dujić, Jadranka Đokić, Goran Grgić, Nives Ivanković… No to je tek djelić fascinantne liste.

Neka od svima vrlo poznatih lica bila su i dio službenog programa ove velebne proslave. Program je tako vodio ekstremno zabavni trio - Duško Čurlić, Slavko Sobin i Ivan Šarić. Za pravu slavljeničku atmosferu pobrinuli su se cijenjeni glazbenici.

Diva Nina Badrić izvela je baladu “Odiseja”, a nakon nje pozornicu je zauzeo poznati jazz šarmer Marko Tolja, koji je zapjevao pjesmu “Milioner”. Najveća regionalna zvijezda, neponovljiva Severina, iznenadila je izvedbom pjesme “Zaustavite zemlju” Prljavog kazališta, a nakon nje sve prisutne očarao je Rade Šerbedžija emotivnom izvedbom pjesme “Ostala si uvijek ista”.

FOTOGALERIJA: Spektakularan crveni tepih na 25. rođendanu Glorije

Sve je izvedbe sa svojim bendom popratio Ante Gelo. Bilo je tu, naravno, i plesa, i to u neobičnim parovima; Viktorija Rađa i Marko Mrkić, Gabriela Pilić i Slavko Sobin te Paula Jeričević i Ivan Šarić.

Svim se gostima obratila i glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon, koja je prije nešto manje od godinu dana tu časnu, ali i izazovnu funkciju preuzela od Dubravke Tomeković Aralica.

- Trebalo je puno rada, truda i odricanja da bi Gloria postala to što danas jest, a to je vodeći lifestyle časopis u regiji. Raditi u Gloriji znači biti predan svojem poslu. Često radimo osjetljive teme, i Gloria je poznata po tome da ljudima ne zadiremo previše u privatnost, zbog čega smo stekli njihovo neprocjenjivo povjerenje. Želim Gloriji da proslavi barem još toliko rođendana, ako ne i više - rekla je urednica Ostrihon, koja je Gloriju povela u novu eru u kojoj, osim u tiskanom, klasičnom izdanju, ona doživljava procvat i u novim, web formatima te na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 08:59