RASPLET DRUGE EPIZODE

Glumac Alen Liverić ispao iz Plesa sa zvijezdama: Frano Ridjan izvedbu posvetio supruzi pa pustio suzu

Voditelj Frano Ridjan posebno je razgalio žiri jer je slowfox posvetio svojoj supruzi Lei

Alen Liverić i Ela

 Nova Tv/

Odlukom gledatelja iz showa ‘Ples sa zvijezdama‘ ove su nedjelje ispali glumac Alen Liverić i njegova mentorica Ela. Samba na Oliverov hit ‘Nedostaješ mi ti‘ nije oduševila ni žiri, ni publiku.

Dvanaest parova je plesalo u emisiji posvećenoj ljubavi, a prema ocjenama žirija na vrhu tablice završili su Frano i Gabrijela, a na kraju su bili Alen i Ela, Emilija i Patrik te Fran i Rebecca.

Voditelj Frano Ridjan posebno je razgalio žiri jer je slowfox posvetio svojoj supruzi Lei u publici kojoj je nakon izvedbe prišao i strastveno je poljubio.

"Super si, bilo je savršeno, čestitam", pohvalila ga je Larisa uz veliki pljesak publike.

Romantični Frano voli javne izljeve ljubavi pa je tako suprugu zaprosio 2015. godine na Zrinjevcu, tijekom Adventa. Danas zajedno imaju dva sina.

"Nas dvoje smo se upoznali još dok smo bili studenti. Ja sam odmah zavario, noge su mi se bile odsjekle", rekao je Frano prije izvedbe sa suzama u očima.

Većina zvijezda izvedbe su posvetile svojim partnerima, a Marco Cuccurin ples je posvetio pokojnoj mami koja je umrla 2021. i svojoj baki. "Nona mi je druga mama, kad nitko nije bio tu, ona je bila", rekao je Marco. "On je oduvijek htio plesati. Ja sam to uvijek podržavala, i mama njegova, dok je bila s nama", ispričala je njegova baka.

Mami u čast zaplesao je lyrical na pjesmu Josipe Lisac ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘, a Franka Ćorluka ga je pohvalila da je to bio jedan u boljih nastupa ikad u showu.

"Kad god čujem Josipu, kažem da mi se javila mama", ispričao je Marko i zaplakao.

Ovoga puta iz žirija je stigla i jedinica.

Influencer Fran Lauš rumbom nije uspio zadiviti Marka Cibocija koji mu je dao 1 i šokirao sve u studiju. "Ne znam jesam li ja gledala isti ples kao Ciboci", rekla je pomirljivo voditeljica Tamara Loos kad joj se par pridružio u backstageu.

"Jedino što je bilo dobro otplesano je podrška, tako da svi imaju pravo u tome. Ono što ja ne mogu shvatiti je to da imaš pojavu koju rijetko tko ima, to moraš početi iskorištavati", poručio mu je Ciboci.

Nakon ispadanja Alena Liverića, u nastavku showa natjecat će se glumica Petra Kurtela, sportašica Ana Zaninović, političar Dario Zurovec, glumica Daria Lorenci Flatz, Emilija Kokić, sportaš, influencer i model Fran Lauš, voditelj Frano Ridjan, influencer Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, chef Mario Mandarić i glumica Tara Thaller. U prvom krugu su ispali Deniss Grgić i Jakov Bjelac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2023 00:11