POLICIJSKI SAT

Glumac Branko Đurić Đuro u Sloveniji po cijele dane ljenčari na kauču s kćeri Zalom

Đurina supruga Tanja pokazala je kako izgleda njihov obiteljski život otkako je u Sloveniji uveden policijski sat od 21 do 6 ujutro
Brano Đurić i kći Zara
 Instagram

Glumica Tanja Ribič, supruga Branka Đurića Đure (58), pokazala je na Instagramu kako izgleda njihov obiteljski život otkako je u Sloveniji uveden policijski sat od 21 do 6 ujutro.

Snimila je supruga, Sarajliju s ljubljanskom adresom, i kćer Zalu kako ljenčare na kauču u društvu psa - Zala uz knjigu, a Đuro uz telefon. No, ljenčarenje neće potrajati kada je u pitanju ova obitelj.

Naime, u zagrebačkom kazalištu Luda kuća, kojem je Đuro suvlasnik s kolegom i prijateljem Reneom Bitorajcem, 29. listopada bit će premijerno izvedena nova predstava "Bračna terapija" prema tekstu Daniela Glattauera, koji je na pozornicama diljem svijeta doživio 40 varijanti. Adaptaciju teksta i režiju predstave u Ludoj kući potpisuje Tanja Ribič.

image
Branko Đurić i Rene Bitorajac sa suprugama
Promo

Lijepa je glumica k tome i scenografkinja predstave, a igra i glavnu žensku ulogu. Iako će ovo biti prvo izvođenje ove predstave u Hrvatskoj, ona u Sloveniji igra već pet godina. Priča o bračnim partnerima i njihovu terapeutu, uz Tanju kao suprugu glumi Janko Popović Volarić kao suprug, dok je njihov terapeut Vedran Mlikota.

image
Rene Bitorajac i Branko Đurić
Promo

Đuro se, pak, na pozornicu ovog teatra vraća 7. studenoga kada će pred zagrebačkom publikom još jednom izvesti jednu od najgledanijih predstava u regiji, svoju "Đurologiju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:14