FRANO LASIĆ

Glumac otkrio ime sina i ispričao kroz koje su muke on i supruga prolazili izbezumljeni od straha

Ponosni otac danas je objavio na Instagramu da njegov dječačić ima 22 dana te da su on i Milena presretni
Milena i Frano Lasić
 Instagram

Poznati hrvatski glumac Frano Lasić koji je s punih 66 godina dobio sina, otkrio je medijima njegovo ime, ali i objavio da porod njegove supruge nije prošao bez komplikacija.

Lasićeva 30 godina mlađa supruga, beogradska umjetnica Milena Lasić (36) u devetom mjesecu trudnoće saznala da je pozitivna na Covid-19.

image
Milena Lasić
Instagram

- Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo - izjavio je Frano Lasić za Novu S.

Iako inače nije posebno aktivan na svom Instagram profilu, ponosni otac danas je objavio da njegov dječačić ima 22 dana i da su on i Milena presretni, te da su mu nadjenuli ime – Nikolas.

image
Instagram/screenoshot

O teškom porodu progovorila je i sama Milena za Blic.

- U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj – započela je.

- Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju. A u skladu s protokolom za porodilje s Covidom, odmah su je odveli iz porođajne sale i sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta - četiri dana kasnije - dodala je te priznala kako je bila izbezumljena zbog straha da i beba nije zaražena.

image
Instagram

Porođaj je protekao u najboljem redu, no na dan kad je izlazila iz rodilišta, saznala je da joj je tata u bolnici zbog korone te da joj je brat u međuvremenu zaražen virusom.

- To razdoblje, osim što je bio najljepše jer sam dobila dijete, bilo je i vrlo stresno jer sam brinula na više frontova. Bilo je i fizički teško što zbog virusa što zbog porođaja koji izmuči svaku ženu – rekla je Milena Lasić za Blic. Da je njezin novorođeni sin negativan, saznala je ubrzo nakon njegovog rođenja, a medijima je otkrila i kako se njezin brat, kao i otac sada dobro osjećaju.

Podsjetimo, zbog pandemije koronavirusa Milena je gotovo cijelu trudnoću provela zatvorena u kući, mirujući, jer, kako je ranije priznala Jutarnjem, nije joj bilo svejedno.

image
Frano Lasic u društvu supruge Milene
Damjan Tadic/Cropix

- Ovo vrijeme pandemije posebno je naporno za jednu trudnicu. Nije mi baš bilo svejedno ići na preglede u jeku korone, ali evo, što da vam kažem, guram dan po dan i dobro smo, i beba i ja. Jako sam nestrpljiva - rekla nam je Milena, umjetnica koja s 30 godina starijim hrvatskim glumcem, koji je televizijskim gledateljima najpoznatiji po ulogama u telenovelama "Villa Maria", "Obični ljudi", "Dolina sunca" i "Zabranjena ljubav" te u filmu "Kiklop" koji ga je proslavio, živi u Beogradu.

U braku su od 2015. godine, a prije toga su tri godine bili u vezi. Milena je, naime, Lasićeva četvrta supruga.

Prije nego li se skrasio uz Milenu, glumac i glazbenik Lasić je bio u braku s Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, danas 33-godišnjaka. Nakon toga oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je bračnu vezu raskinuo nakon svega tri tjedna. Sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik vjenčao se 1993., a tijekom godina braka dobili su kćer Linu (19) i sina Luku (17).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:03