ISPUNJENA ŽELJA

Glumac Robert Kurbaša i supruga Kristina dobili treće dijete: Napokon im je stigla curica!

Kad im se 2015. godine rodio drugi sin Emanuel, bračni par je rekao da neće stati dok ne dobiju djevojčicu
Glumac Robert KurbaŠa s obitelji
 Damjan Tadic/Cropix

Glumac Robert Kurbaša i njegova supruga Kristina dobili su treće dijete te im se uz sinove Marka Iliju i Emanuela obitelj povećala za još jednog člana, bolje rečeno članicu. Kako piše Story.hr na svijet je stigla djevojčica, rođena u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Supružnici su u travnju za Gloriju otkrili sretnu vijest da im na ljeto stiže treće dijete. Zbog situacije s pandemijom koronavirusa posljednje mjesece Kristinine trudnoće obitelj je boravila u karanteni nedaleko Samobora gdje su se preselili do daljnjega.

Kad im se 2015. rodio drugi sin Emanuel, glumac i supruga su rekli da neće stati dok ne dobiju djevojčicu, a želja im se sada i ostvarila. Kurbaša često u intervjuima ističe kako mu je obitelj na prvom mjestu te kako uživa u ulozi roditelja.

image
Zagreb, 280414.
Green Gold centar.
Na fotografiji: Poznati glumac Robert Kurbasa sa sinom Markom Ilijom.
Foto: Biljana Gaurina/CROPIX


Biljana Gaurina/Cropix

- Obitelj je razlog zbog kojeg sam ubacio u nižu brzinu što se tiče angažmana. Obitelj je prioritet - izjavio je jednom prigodom za Gloriju. Par se vjenčao 2013. godine u crkvi Bezgrešnog začeća u Kučinama kraj Solina nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije svadbe rodio im se sin Marko Ilija.

U jednom intervjuu ispričao je kako se u svoju suprugu Kristinu zaljubio na prvi pogled.

- Kada sam upoznao Kristinu, odmah sam znao da je to žena s kojom želim provesti život. Dogodila mi se prava, duboka ljubav zbog koje cijelo tijelo vibrira i daje signale da je to to - rekao je svojedobno Robert, dodavši kako mu je obitelj najvažnija te da se trudi biti dobar suprug i otac.

image
Zagreb, 220716.
Glumac Robert Kurbasa na setu nove sapunice Zlatni dvori, cije emitiranje pocinje ove jeseni na Nova TV.
Foto: Neja Markicevic/CROPIX
Neja Markicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:01