ZIMSKA MODNA PRIČA

Glumica Ana Begić Tahiri kao manekenka: ‘Ovaj brend me oduševio odijelima, a kapute obožavam‘

Kaputi su bezvremenski odjevni predmet, a DeLight Ivana Friščića sada ih stavlja u fokus
 Matea Smolčić Senčar

Vođen mišlju kako u ovom trenutku posebno treba biti ujedinjen jer ova novonastala situacija nije nikom u poslovnom smislu donijela nešto pozitivno, Ivan Friščić, vlasnik modnog brenda DeLight, pripremio je kvalitetan i ono što je najbitnije, domaći asortiman prekrasnih kaputa, odijela i haljina.

Naime, iako nam se svakodnevica stubokom promijenila i svijet je na jedan određen period stao, moda je, pak, baš kao i godišnja doba, uvijek prisutna. Stigli su hladniji dani, pa svoje lagane ljetne haljinice mijenjamo za toplije komade odjeće, poput kaputa bez kojega ovih dana ne možemo zamisliti izlazak iz toplog doma.

image
Ivan Friščić
Sandra Šimunović/Cropix

Kaputi su definitivno u fokusu jer ovih dana imaju zadatak grijati, ali i lijepo izgledati. Stoga je omjer cijene i kvalitete proizvoda koji izađu iz Ivanove radionice i više je nego opravdan.

Iznimne prirodne tkanine iz Italije i vrhunska izrada postavila je DeLight na posebno mjesto na hrvatskom modnom tržištu, a danas je više nego ikad bitno čitati deklaracije i podržavati hrvatski dizajn.

image
Matea Smolčić Senčar

Od prvog dana kad je stupio na scenu, DeLight ima jasan cilj – stvarati i kreirati odjevne komade za žene koje znaju što žele, žene izgrađenog stila koje ne slijede slijepo trendove, ali žele u svom ormaru imati vrhunski krojenu odjeću izrađenu od najboljih tkanina, nosivu u svako doba dana i odjeću koja laska njihovoj figuri.

image
Matea Smolčić Senčar

Kao predvodnik trendova, DeLight je prvi, u sezoni jesen-zima 2016/2017. izbacio “power suit” koji je do danas ostao najtraženiji i najprodavaniji dio svake kolekcije.

Omiljena hrvatska glumica – Ana Begić Tahiri (41), našla se u glavnoj ulozi modela, a ambijent atraktivnog Đardina pokazao se kao idealna kulisa za ovo modno snimanje.

image
Matea Smolčić Senčar

- Delight je za mene dobio etiketu kvalitete već pri prvom odijelu koje sam ikada odjenula. Nakon njega je došlo drugo pa treće i ono što nikad nije izostalo, osim divnih krojeva i materijala, upravo je ta kvaliteta izrade. Svake godine sam oduševljena kolekcijom kaputa i izborom materijala i iskreno, nekad se pitam gdje to sve nađe i kako to ukomponira. Kako postigne da na kraju rezultat bude toliko uspješan? U svakom slučaju, čast mi je biti dio tima i iz suradnje s Ivanom se svakako razvilo divno prijateljstvo – rekla je Ana.

image
Matea Smolčić Senčar

Kaputi su oduvijek bili bezvremenski odjevni predmet, a DeLight posebnu pažnju posvećuje upravo njima. Zimski dugi kaputi na vezanje (tzv. wrap kaputi) sa širokom kragnom bez kopčanja. Ili, pak, kaputi opuštenog, jednostavnog kroja s naglašenom kragnom beige boje pa sve do onih koji su strukirani s dvorednim ili jednorednim kopčanjem. Ako ste ljubiteljica naglašenijih ramena, pronaći ćete i takav.

image
Matea Smolčić Senčar

Svi kaputi su zbog svog sastava savršeno pogodni za niske temperature i jednostavni za nošenje. Govoreći o sastavu, radi se o mješavini vune, kašmira, mohera, devine dlake i alpake, koja odiše luksuzom i elegancijom te se nalaze se na listi želja mnogih žena, a mogu se i prenositi s generacije na generaciju.

Ova kampanja je pokazatelj da je hrvatska kvaliteta uvijek prisutna i da je vrijedna podržavanja jer unatoč teškim i izazovnim vremenima, opcija „odustani“ – ne postoji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:35