LILITH

Glumica i dizajnerica Katarina Baban predstavila svoju novu proljetnu kolekciju haljina

‘Upravo ovu kolekciju odlučila sam posvetiti raskošnim i svečanim haljinama‘, izjavila je Katarina Baban
 Dora Barker

Dolazak proljeća, osim vedrih i sunčanih dana koji su pred nama, uljepšala je naša poznata glumica i dizajnerica Katarina Baban. Upravo nova proljetna kolekcija njenog brenda Lilith by Katarina Baban među prvim je vjesnicima koji najavljuju magične dane za kojima žudimo više nego ikad.

- Pastelne boje, koje su već prepoznatljiva nit vodilja Lilith brenda, i ovoga puta dominiraju kolekcijom, a upravo ovu kolekciju odlučila sam posvetiti raskošnim i svečanim haljinama. Iako su nam u posljednje vrijeme uskraćene prilike u kojima bismo uživale u eleganciji, ova kolekcija mali je podsjetnik i inspiracija za odjenuti nešto ljupko, šarmantno i elegantno te se osjećati poput moderne princeze. Nježna i šarmantna, ali istovremeno odvažna, senzualna i snažna, inspirativna je poruka svim ženama satkana kroz Lilith haljine - ističe Katarina Baban.

Haljine su to koje bude želju za pomalo zaboravljenim damskim stilom, jednim potezom pretvarajući ženu u elegantnu modernu princezu.

Duge i midi raskošne haljine iz nove kolekcije odišu notom elegancije za kojom u posljednje vrijeme žudimo više nego ikad. Baš poput svih kreacija s Lilith potpisom i haljine iz nove kolekcije naglašavaju slobodnu i senzualnost koristeći uglavnom svilu, raskošan til u kombinaciji sa čipkom, perjem i svjetlucavim detaljima.

Iako kolekcijom dominiraju haljine pastelnih i nježnjih boja sa zanimljivim detaljima, dva modela haljina svojim elegantinim krojem i stilom savršeno se uklapaju u mini bridal izdanje, neodoljivo podsjećajući na vintage stil 50-ih godina, kada su šarmantnost kroja i decentni detalji imali vodeću ulogu u kreiranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:57