OPET SE OGLASILA

Glumica iz zadarske ‘afere grudnjak‘: ‘Ljude zanimaju samo guzice, seks i tračevi. Zabavlja me kako me vrijeđaju‘

Dok je s kćeri išla u WC, zaposlenik jedne zadarske pizzerije dobacio joj je da obuče grudnjak, misleći da je strankinja

Tena Sakar Vukić

 Instagram

Nakon što je s javnosti podijelila svoje neugodno iskustvo u jednoj zadarskoj pizzeriji, gdje joj je djelatnik dobacio neka odjene grudnjak, pritom misleći da je strankinja, glumica i influencerica Tena Sakar Vukić sada je otkrila s kakvim se sve komentarima susrela na društvenim mrežama.

"Hvala svima na podršci, na porukama. Meni vam je ovo vrijeđanje u komentarima čak malo smiješno, to jest, čak me i zabavlja. Samo da mi ne diraju djecu i obitelj. I još mi je zanimljiva ta psihoanaliza tog balkanskog društva, muškaraca pogotovo", poručila je u Instagram storyju.

"Iskreno, smiješno mi je ovo što me vrijeđaju i kako se pale. Zanimljivo je da su sise, guzice, seks, trač i nasilje najzanimljivije teme na Balkanu. Ako ovakvu pažnju postigne sljedeći video o mentalnom zdravlju, bit će odlično", dodala je Tena, kojoj je s 21 godinom dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

image

Tena Sakar Vukić

Screenshot Instagram

Podsjetimo, dok je s kćeri išla u WC, zaposlenik jedne zadarske pizzerije dobacio joj je da odjene grudnjak, misleći da je strankinja pa neće razumjeti što joj je rekao.

"Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni...", napisala je glumica ranije na Instagramu.

"Konobari su se malo iznenadili i počeli govoriti: ‘Nisam ja...‘, zamolila sam jednog konobara koji radi na terasi da pozove vlasnika, što je on učinio. Gospodin je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji (nije konobar) je rekao onda: ‘Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno...‘", dodala je Sakar Vukić.

Mnogi je pamte po ulozi u seriji ‘Zabranjena ljubav‘, gdje je glumila Laru Šoljan, no njezina glumačka karijera trajala je kratko. Bila je i članica hrvatske reprezentacije u orijentacijskom trčanju, a danas je uspješna influencerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:20