DIRLJIVI TRENUTAK

Glumica Ornela Vištica objavila je fotografiju sa sinom Doris Pinčić i otkrila što joj je rekao

Glumica je objavila crno bijelu fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Donata
Ornela Vištica s Donatom
 Instagram

Već danima je jedna od glavnih tema u svijetu showbizza razvod voditeljice Doris Pinčić Rogoznica i njezinog supruga Borisa.

I Doris i Boris su ovih dana nakon brojnih medijskih šuškanja i službeno potvrdili da više ne žive zajedno te da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali da će uvijek biti najveća podrška svojoj djeci Donatu i Giti.

Glumica Ornela Vištica ovih je dana na Instagramu objavila crno bijelu fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Donata, sina Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice.

image
Ornela Vištica s Donatom
Instagram

Uz prelijepu fotografiju objavila je priču koja je raznježila njezine brojne pratitelje.

- Prošlo ljeto, pokuca na vrata sobe i pristojno upita jel može ući da malo porazgovaramo. Nasloni se na prozor, ruke stavi na zid i kaže: "Primijetio sam kako se bojiš mog psa, al’ imam plan za tebe, samo mi daj ruku i misli o lijepim stvarima. I nemoj zaboraviti zažmiriti. Ja ću te zaštititi." Prvi put mi je uletio u krilo kad je bio star samo deset dana. Bila je to jedna od najljepših scena. Dječak Donat", napisala je u objavi u kojoj je označila i njegovu mamu Doris.

Fotografija je skupila mnoštvo lajkova, a i sama voditeljica Doris na društvenim mrežama rado dijeli obiteljske fotke s djecom Donatom i Gitom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 17:07