MAJČINA UTJEHA

Glumica otkrila da je s 28 godina imala spontani pobačaj: ‘Proživjela sam noćnu moru, bila sam prikovana za krevet‘

Proces oporavka je krenuo nabolje kada je glumičina majka pripremila čili. NIje ga smjela jesti, ali ju je silno utješio

Julia Louis-Dreyfus

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Julia Louis-Dreyfus otkrila je mučnu epizodu iz svog života; spontani pobačaj koji je imala kada joj je bilo 28 godina. U posljednjoj epizodi svog podcasta "Wiser Than Me", 62-godišnja glumica govorila je o svom putu prema majčinstvu koji je započeo nakon udaje za njezinog supruga Brada Halla 1987. godine.

"Kada sam imala oko 28 godina, prvi put sam zatrudnjela i bila sam ludo sretna. Lako sam zatrudnjela. Osjećala sam se vrlo plodno, vrlo ženstveno. A onda, u prilično odmakloj fazi trudnoće, moj suprug Brad i ja smo otkrili da naš mali fetus neće preživjeti", prisjetila se zvijezda serije "Veep" dok je razgovarala s gošćom Ruth Reichl.

Ne samo da je situacija bila "emotivno razarajuća", prisjetila se Louis-Dreyfus, već je postala "potpuna noćna mora" nakon što je razvila infekciju zbog koje je hospitalizirana i nije mogla otići kući.

image

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

"Napokon sam izašla iz bolnice i došla sam kući na oporavak, ali još nisam smjela ustati iz kreveta. Bila sam, što se kaže, prikovana za krevet", ispričala je. Prema riječima zvijezde kultne serije "Seinfeld", proces oporavka je postao lakši kada je njezina mama došla kod nje i supruga.

"Napravila je nevjerojatno dobar čili u tavi od lijevanog željeza s kukuruznim kruhom na vrhu. Ona i moj suprug Brad postavili su mali kartaški stol u podnožju kreveta. A miris tog kukuruznog kruha i čilija bio je tako predivan", prisjetila se Louis-Dreyfus. Iako, dodaje, nije smjela jesti krutu hranu i stoga nije mogla pojesti ni to jelo, kaže da joj je to iskustvo jedno od najljepših sjećanja.

"Nije važno. Bio je to najbolji obrok ikad, a ja ga nisam ni jela. Njegova priprema je bila tako utješna", kazala je.

image

Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus i Jerry Seinfeld

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Louis-Dreyfus i Hall kasnije su dobili sinove Henryja Halla (30) i Charlieja Halla (25) 1992., odnosno 1997. godine. Nakon što joj je u rujnu 2017. dijagnosticiran rak dojke, rekla je da joj je odnos s obitelji i prijateljima pomogao da preživi.

"Čujete to cijelo vrijeme, ali ljudi na koje sam se najviše oslanjala, osim vrlo sposobnih liječnika i medicinskih sestara koji su se brinuli o meni, bili su moja obitelj i moji bliski prijatelji", rekla je za People u travnju 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:07