StoryEditor
RUŠI ZAKONE PRIRODE

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA Nikad zgodnija Severina pozirala suprugu u kupaćem kostimu: 'Ovako me samo on nasmijava i fotka kad ne gledam'

 
 INSTAGRAM

Prije desetak dana Severina je slavila 32. rođendan supruga Igora Kojića, s kojim je u braku od 2015., a da je njihova ljubav jednako jaka kao i na početku veze, 47-godišnja pjevačica iznova dokazuje objavama na društvenim mrežama.

Tako je sad objavila dvije fotografije na kojima je mužu pozirala u kupaćem kostimu, a kraj njih je napisala: "Ovako me samo on nasmijava i fotka kad ne gledam".

A osim dirljivim riječima, Splićanka je pratitelje oduševila i besprijekornom linijom.

- Uvijek ista, božanstvena! Kakvo tijelo žena ima! Mrak, bolja od cura u 30-ima! Ti rušiš zakone prirode! Godine ti ne mogu ništa! Boginja! Rame uz rame Sofiji Vergari! - laskali su joj pratitelji.

- Kad se vidimo da mi odaš svoj jelovnik - nadovezala se Vjekoslava Bach Vasić, Severinina prijateljica i voditeljica TV emisije "Zagrljaj ljepote".

A osim zdrave prehrane, za utegnuto tijelo naše glazbene zvijezde zaslužna je i fizička aktivnost. Severina je svojedobno rekla kako vježba najmanje tri puta na tjedan, a rezultati su više nego vidljivi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 13:10