(NE) ZGODA U BARCELONI

Goran Bogdan u urnebesnom okršaju s vratima: Nije mogao ni ući ni izaći, na kraju ga spasila konobarica

Naš glumac objavio je na svom Instagramu video kako bezuspješno pokušava ući, a onda i izaći iz kafića

Goran Bogdan i problemi s vratima

 Instagram/Goran Bogdan

Treba znati ući, ali bome i izaći. A niti jedno niti drugo nije baš pošlo za rukom Goranu Bogdanu u Barceloni. Netko iz njegova društva dobro je pretpostavio da će našem glumcu to predstavljati problem, vjerojatno se uvjerivši prethodno na drugim primjerima. Tako kada je Bogdan pokušao ući u kafić, staklena vrata nikako da se otvore. Bezuspješne pokušaje prekinula je konobarica otvorivši iznutra vrata.

No potom opet problem - jer treba se i vratiti na terasu gdje mu je društvo. I dok je Bogdan poput inspektora Clouseaua zbunjeno pokušavao otkriti kako funkcioniraju vrata, ponovno je u pomoć priskočila konobarica, očigledno naviknuta na ovaj problem.

Bogdan je filmiće ulaska i izlaska, koje su kako možemo pretpostaviti snimili njegovi prijatelji, podijelio na svom Instagramu. Pratitelji njegova profila čestitali su mu što je spreman našaliti se na svoj račun.

"Volim ljude koji se ne stide svojih blamova", jedan je od komentara, dok su drugi otkrili svoje sramotne situaciji poput zaletavanja u staklena vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:42