DOBIO BITKU

Goran Milić izašao iz bolnice: ‘Nakon upale pluća i 16 dana na covid odjelu napokon sam vani!‘

‘Sada ću u Slanom šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu‘
 Denis Ruvic/Cropix

Ono što je priželjkivao, Goranu Miliću se i ostvarilo - danas je izašao iz bolnice.

"Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao! Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao rod rođeni.

Sada ću u Slanom šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu.

A vama svima, virtualni i stvarni prijatelji, puno hvala na pozivima i porukama podrške", napisao je poznati televizijski novinar na društvenim mrežama.

Na fotografiji koju je objavio čini se vidno mršaviji nego što ga publika pamti, no to je u prvom redu zato što je lani dijetom skinuo čak 20 kilograma. Ako je sada još smršavio, to ne bi čudilo s obzirom na ovu bolest.

Inače, gdje se Milić zarazio, ni on ni supruga Ana Milić, urednica na HTV-u, ne znaju. Kako smo već u Jutarnjem pisali, bračni par je kraj prošle i početak ove godine odlučio provesti u njihovoj kući u Slanom. Međutim, umjesto da uživaju u suncu i mediteranskom zraku, nakon tri dana dobili su temperaturu.

Odmah su reagirali. Kako nam je rekla Ana Milić, javili su se liječniku i nakon testiranja doznali da su oboje pozitivni na koronavirus.

Simptomi su kod oboje bili blagi, samo povišena temperatura, no unatoč tome liječnici su 74-godišnjeg Milića odlučili zadržati u bolnici.

Dobio je obostranu upalu pluća, no kako je izjavio, niti u jednom trenutku, srećom, nije bilo neke krizne situacije. Stanje mu se iz dana u dan popravljalo, pa su ga u konačnici mogli otpustiti iz bolnice na kućnu njegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2022 00:59