TONI I LJEPOTICE

‘Gospodin Savršeni‘ i 23 djevojke večeras otkrivaju sve: ‘Vidjet ćete stvari koje dosad niste vidjeli‘

‘Pričat ćemo o svemu i odgovoriti na neka najvažnija pitanja‘ - poručuje Antonija Blaće

Antonija Blaće i Gospodin Savršeni

 RTL

Popularni show 'Gospodin Savršeni' svake sezone izazove veliki interes javnosti, a gledatelji s nestrpljenjem prate tu veliku ljubavnu avanturu na kraju koje zgodni neženja odabere onu najbolju za sebe. Tako se splitski znanstvenik i profesor fizike Toni Šćulac u četvrtak navečer u finalu odlučio za Stankicu Stojanović kao odabranicu svoga srca.

Nakon romantičnog završetka showa, ali početka njihove veze iza kamera, večeras će voditeljica Antonija Blaće u studiju ugostiti trećeg Gospodina Savršenog, kao i sve natjecateljice tog showa, odnosno 23 djevojke, piše RTL.

"Pričat ćemo o svemu i odgovoriti na neka najvažnija pitanja. Vidjet ćete stvari koje dosad niste vidjele. Nadam se da ćete biti otvorene kao što ste bile kroz cijelu sezonu“, najavila je Blaće djevojkama u studiju, a potom će pozvati Tonija i Stankicu da svima otkriju tijek njihove veze.

"I dalje mi nije ravnodušno ušetati pored ovoliko prekrasnih djevojaka, posebno kad sam ih sve upoznao i kad sam vidio koliko su to kvalitetne cure“, istaknut će Toni na početku. Osim toga, Antonija će ponovno otvoriti neke stare rane, a svoj odnos s Gospodinom Savršenim komentirat će Karolina, Danijela, Amra, kao i ostale sudionice.

Naime, ta studijska emisija snimana je s vremenskim odmakom, nekoliko mjeseci nakon finalne odluke, pa će svi znatiželjnici večeras u 21.20 sati na RTL-u doznati odgovore na sva pitanja koja ih muče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:34