NAPETA ZAVRŠNICA

Gotovo milijun ljudi odlučuje pobjednike Zlatnog Studija: Danas je zadnja prilika da i vi date svoj glas!

Finale Zlatnog Studija traje do danas u ponoć, a koga ste pogurali do pobjede s rekordnim brojem glasova doznat ćemo 28. siječnja

Finalisti Zlatnog Studija

 Cropix/Nova TV

Borba za Zlatni Studio, najveću medijsku nagradu u zemlji, ušla je zadnji dan. Danas, zaključno s ponoći završava glasanje za 63 troje nominiranih u 21 kategoriji koji su izborili finale.

A o pobjednicima odlučujete isključivo vi, naši čitatelji i vjerna publika Zlatnog Studija, koji ste dosad putem kupona iz TV priloga Studio i na portalu jutarnji.hr dosad poslali gotovo 900 tisuća glasova.

Imate još nešto više od 12 sati da svoje favorite pogurate do pobjede, a glasati za njih sve možete OVDJE!

Kad u ponoć prekinemo glasanje, kreće njihovo prebrojavanje, a tko će kući ponijeti statue Zlatnog Studija doznat ćemo u izravnom prijenosu iz spektakularno uređenog studija Anton Marti koji će se emitirati uživo na HTV 28.siječnja 2023. s početkom u 20.15 sati.

Prema trenutno raspoloživim podacima, finale je vrlo napeto i vode se napete borbe u većini kategorija, a u nekima će odluka o pobjedniku, čini se, pasti u posljednji tren.

Stoga je svaki glas bitan.

Napeto je između ostalog i u kategoriji za najbolji igrani film gdje se natječu ‘Šesti autobus‘, film o padu Vukovara, zatim ‘Marginalci‘ Ljubomira Kerekeša i film ‘Nosila je rubac črleni‘.

Velika borba vodi se i u kategorijama za najboljeg voditelja/voditeljicu te novinara/novinarku. U prvoj glasači još uvijek mogu birati između Antonije Blaće, Duška Ćurlića i Igora Mešina, a među novinarima pobjednik će biti netko iz ovog trojca: Robert Knjaz, Silvana Menđušić i Martina Validžić.

Za najboljeg glumca se natječu Predrag Miki Manojlović i Roko Sikavica, a obojica glume u filmu ‘Stric‘ te Ljubo Zečević iz ‘Nosila je rubac črleni‘. Do ponoći još također možete birati između tri glumice u finalu, a to su Nataša Dorčić iz ‘Nosila je rubac črleni‘, Ivana Roščić iz ‘Strica‘ te Nina Violić koja je nominirana za ulogu u vlastitom filmu ‘Baci se na pod‘.

Kao što smo već pisali, do zadnjeg trena neće se znati ni koja su emisija i show najbolji ove godine. Kući tako kipić Zlatnog Studija mogu odnijeti Dnevnik Nove TV, serijal ‘Stani na otoku‘ ili ‘Stanje nacije‘ Zorana Šprajca među emisijama ili ‘Život na vagi‘, ‘Supertalent‘ ili ‘Masterchef‘ među showovima. U TV zabavi za kipiće se bore ‘Ples sa zvijezdama‘, ‘A strana‘ i ‘Potjera‘.

Što ste najviše od toga gledali? Što vam se najviše svidjelo, što niste mogli propustiti? Pokažite nam svojim glasovima.

Glazba je još jedna kategorija u kojoj je bilo iznenađenja nakon prvog kruga, a do same ponoći neće biti moguće pogoditi pobjednike. Mia Dimšić je prošla u finale u dvije kategorije- za najbolju pjevačicu (uz nju tu su dive Doris Dragović i Zorica Kondža) te pjesmu godine za ‘Guilty pleasure‘ s kojom nas je predstavljala na Eurosongu (tu joj društvo prave ‘Trebaš li me‘ Matije Cveka i Eni Jurišić i ‘Dani koji sjaje‘, suradnja Pavela s Marinkom, Sanjom i Zecom).

Velikan hrvatske glazbe Massimo Savić nažalost je preminuo 23. prosinca, ali njegovo ime u finalu je u dvije velike i važne kategorije- one za pjevača godine (uz Matiju Cveka i Petra Grašu) te za koncert godine.

Podsjetimo Massimo je već znao za svoju tešku dijagnozu kad je izašao na pozornicu pred krcatom Arenom u Zagrebu i održao koncert za sjećanje. U kategoriji koncerta u finalu je još jedan tužni događaj- koncert ‘Za Akija...‘ s kojim se Parni Valjak oprostio od preminulog frontmena Akija Rahimovskog. S njima u finalu je spektakularni nastup Petra Graše u Areni Zagreb.

image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:10