‘NAJPOZNATIJA BEBA‘

Grašo i Hana u tajnosti krstili malenu Albu, u posljednji trenutak promijenili datum

Hana Huljić malenu je Albu na svijet donijela 17. srpnja prošle godine, pa je u petak djevojčica napunila okruglih sedam mjeseci

Hana i Grašo

 Amir Hamzagic/ataimages/ Profimedia/

Da će krštenje malene Albe, kćeri Petra Graše i Hane Huljić biti održano u nedjelju, 19. veljače, već se dulje vrijeme piše u medijima, no čini se kako su se roditelji "najpoznatije bebe u Hrvatskoj" ipak odlučili na nešto raniji datum.

Navodno je, kako govore prijatelji para, djevojčica krštena u petak, 17. veljače, a nakon crkvenog obreda intimno se slavlje, donosi 24sata, nastavilo u splitskom restoranu Pimpinella, uz užu obitelj i kumove.

Inače, sve je govorilo u prilog da će malena Alba biti krštena upravo 19. veljače, budući da je to datum vjenčanja njezinih roditelja i ujedno slavlje prve godišnjice braka. Razlog pomicanja datuma na nešto raniji termin može biti i izbjegavanje medijske pompe. Naime, i na dodjeli nagrade Cesarica, 26. siječnja, ponosni je djed Tonči Huljić najavio kako će se njegova unučica krstiti na jako važan datum njezinih roditelja.

Hana Huljić malenu je Albu na svijet donijela 17. srpnja prošle godine, pa je u petak djevojčica napunila okruglih sedam mjeseci. Njezini su roditelji svoju ljubav tajili do listopada 2021., kad su prvi put snimljeni u šetnji središtem Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:10