NOVOPEČENI TATA

Grašo se oglasio prvi put nakon rođenja kćerkice: ‘Uspio sam ju poljubiti, došao sam taksijem u 4 ujutro‘

Nakon nastupa u Dubrovniku pjevač je odmah otišao za Split jer prva noć kćerkice kod kuće se ne propušta

Petar Grašo u Dubrovniku

 Tonci Plazibat/CROPIX

Prvi intervju nakon rođenja kćerkice Petar Grašo dao je u Dubrovniku za In magazin. Novopečeni tata na samom početku roditeljstva shvatio je koliko je nekad teško pomiriti poslovni i obiteljski život.

‘‘Dobra večer, Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da vam kažem, klape se ne propuštaju, osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš ne doć‘ i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću‘‘.

Uz veliku podršku publike novopečeni tata Petar Grašo održao je nastup za pamćenje na desetom tradicionalnom koncertu Klapa na Stradunu. Za projekt prijatelja Zorana Milića vežu ga predivne uspomene i dugogodišnja suradnja pa otkazivanje nije bilo opcija. No njegov dolazak na nastup od Komiže preko Splita do Dubrovnika bio je sve samo ne jednostavan.

image

Petar Grašo u Dubrovniku

Tonci Plazibat/CROPIX

‘‘Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam privatnim taksijem u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bih zagrlio dijete‘‘, ispričao je Petar.

Bio je to emotivan nastup velike zvijezde, što s obzirom na okolnosti ne čudi.

Oduševljena publika nagradila ga je velikim aplauzom jer nastupiti u ovakvom trenutku zasigurno nije bilo jednostavno.

‘‘Prvo se ispričavam gledateljima što sam potpuno mokar, ovdje je 30-ak stupnjeva, a ja sam u sakou. Divna je energija i osjećam se krasno. Dubrovnik je u srcu odavno, imam divne prijatelje tu, a radujem se i novogodišnjem nastupu na Stradunu, a to će biti ove godine‘‘, usput je otkrio Grašo, a prenosi Dnevnik.hr.

Nakon nastupa pjevač je odmah otišao za Split jer prva noć kćerkice kod kuće se ne propušta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2023 16:46