JEZIVO

Grci prijete našem poznatom glumcu nakon priloga na njihovoj televiziji, šalju mu strahovite poruke: ‘Govno, platit ćeš!‘

Sve je počelo nakon što je Bitorajac podijelio snimku priloga s grčke televizije

Rene Bitorajac

- Je** se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. Jebeš hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti - napisao je na Instagramu glumcu Reneu Bitorajcu jedan Grk.

Sve je počelo nakon što je Bitorajac podijelio snimku priloga s grčke televizije o navijačkim neredima između BBB-a i grčke skupine Gate 13 gdje se pojavljuje njegov lik Krpa iz filma Metastaze, huligan i pripadnik Bad Blue Boysa.

image

Rene Bitorajac prima prijeteće poruke

Screenshot/

- Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištene scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa.

Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje! - napisao je Bitorajac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:11